reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji4]

Krew na badania upuszczona i 65 zl w aptece zestawione a kupiłam tylko witaminy na drugi trymestr i magnez z wita B6. Same witaminy 49 zl. Normalnie tojest czyste żerowania na ciężarnych...

Anula, całe szczęście ze juz wychodziicie. Znaczy się wszystko w porządku[emoji4] Zdrówka dla młodego.

Jugo, powodzenia na becie.

Dziewczyny, nie rozpisuje się bo zaraz zejde. Mam takie mdlosci ze strach się bać.

reklama
anula: tak, upuszczona. Z oznaczaniem bety u mnie jest tak, że jak oznaczę to zaraz @ przychodzi. Tak samo jak kiedyś do lekarza poszłam, bo mi się @ spoźniała to dostałam przed gabinetem :D Hahaha

moniusia: oglądałam, oglądałam i też myślę, że Szpak pokazał co trzeba i bardzo dobrze zaśpiewał. Zresztą, to miejsce, które zdobyliśmy od widzów to jednak świadczy o tym, że było super :) Już się nie mogę doczekać fotek. Nie zwariujesz, nie zwariujesz...trzymam kciuki, żeby psychicznie było dobrze, bo wiadomo, że to wszystko stres cholerny :/ &&&&&&&

nati: u mnie tak zimno, że założyłam kurtkę jesienną i czapkę :/ Wieje i leje :D A do kawki ciacho było? :D Ja nie testuje :p A ty na kiedy test zaplanowałaś? :D

kruczyca: ale szybko ci poszło z dowodem :) Ja swój wymieniłam po kilku latach od ślubu :p Dokładnie pamiętam minę pani w urzędzie :D

tynka: to jest fajne w imprezach, że można dostać trochę jedzenia i potem jest luzik z gotowaniem na następny dzień :D No zobaczymy co tam mi wyjdzie z tej bety...

anula: o to fajnie, że wychodzicie dzisiaj :) A betą się nie przejmuj, bo czy dzisiaj czy jutro to nie ma znaczenia :)

julia: byłam, wynik jakoś po południu. Jak ci się poniedziałek zaczął?

Ostatnia edycja:
Anula super ze dziś wychodzicie. W domu synek na pewno wróci szybciej do siebie:-) a powtarzasz test?

Karola a zobacz na gemini te witaminy. Tam naprawdę mają bardzo dobre ceny.

Ja się strasznie boję zrobić jutro test. Będzie dopiero 28 dzień cyklu a mój ostatni trwał 35 dni...ale w tym cyklu miałam owu wcześniej więc liczę że cykl będzie krótszy. Temp nie mierze. Zawzięłam sie i koniec.

Tynka jutro jesteśmy z Tobą :)

Jugo no czekam z niecierpliwością ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

xbum: co na obiadek dzisiaj planujesz?

karola: suplementy są bardzo drogie :| Niech mdłości sobie idą, ale już za pasem masz 2 trymestr i może odejdą :)

tynka: znam dobrze ten stres przed zrobieniem testu czy bety :/

anula: a ja jakoś nie czekam mocno na wynik. Podejrzewam co zobaczę :D Czekam pod tym względem, że zacznę pić inofem i brać dupka na wywołanie :)

Dziewczyny niedługo moja 1 rocznica ślubu. Macie jakiś pomysł jak mogłabym to uczcić? Kupowalyscie coś mężowi?

Mój ciągle chodzi smutny i wszystkim się stresuje. Wiem że to przez to ze nam się nie udaje. Chciałabym żeby chociaż na chwilę o tym wszystkim zapomniał.

tynka: my sobie wyjechaliśmy i pamiętam, że było dużo bzykania :D Najlepsze co można robić, żeby się odstresować :) A tak na poważnie, to zmiana miejsca, nawet na 1-2 dni, bardzo pomaga z spuszczeniu ciśnienia. Nie musi być daleko, byle tylko być razem :) Zrobiłam wtedy taki album ze zdjęciami z tego roku co świętowaliśmy. Pamiątka jest bardzo miła :)

Tynka tez myślę że jakiś mały wyjazd dobrze Wam zrobi. Wezcie album ze zdjęciami, film. Powiedz ze dziś nie myślicie i nie rozmawiacie o problemach. Jesteście tylko Wy tak jak przed ołtarzem :) a ja zauwazylam ze jestem żoną 'juz' miesiąc :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo u mnie dziś filet w sosie koperkowym z ziemniaczkami i salatka [emoji6]

Tynka tak wyjazd jak najbardziej Wam dobrze zrobi [emoji4]

Ja serio mam jakieś urojenia bi iest mi znów nie dobrze !
To tak czy owak to raczej nie możliwe zebym juz sie tak czula do dupy.

reklama
Też myślałam o wyjeździe ale nie wiem czy dam radę go gdzieś wyciagnac:-/ spróbuję w każdym razie

Kruczyca o jaaaaaa ale ten czas leci!

Do góry