reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

ja nie bede zgrywac pseudo bohaterki, jak niektore moje kolezanki w otoczeniu, zeby pokazac jaka to dzielna jestem, mowie prawde jak jest no nie? pamietam, ze Ciebie tez meczy mocno mdlosci no nie? trzeba glosno o tym mowic, nie ma co koloryzowac, ciaza to nie jest taka latwa sprawa, zajsc ciezko, zniesc ja trzeba, potem porod, ale naprawde warto!
Ja wczoraj usłyszałam że ciąża to nie choroba ;) niestety nie wytrzymałam i musiałam odszczeknac że jak się jest w niechcianych ciazach co chwilę i przechodzi się je idealnie a strata którejś nie robi wrażenia na nikim to wiadomo że inaczej nie da się myśleć i żeby się nie wypowiadaly na tematy które są dla nich obce mimo że urodziły po kilka dzieci.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie mdliło w obu ciążach i wymioty , gazy, zgaga, bóle pleców, skurcze nóg , rozstępy ...ale jak się rodzi dzieciątko to się o tym zapomina pomimo tego wszystkiego chce kolejne dzieciątko :-)
Mój był zawsze o mnie zazdrosny na początku bardzo potem z wiekiem mu przeszło , nie żeby teraz w ogóle nie był ale robi to subtelnie i z żartami ze jak będę flirtować z facetami w pracy (czego nie robię ale mam dużo facetów w pracy i dobre relacje ) to sobie znajdzie druga żonę :-D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej nadrobie Was w domu ... Nie odzywam się bo nie mam humoru mój K to chyba myśli że w ciąży to jak w filmach kobiety uśmiechnięte itp także ciągle się klucimy a ja mam chęć już się wyprowadzić także wiecie jak to wygląda .... Z dzidzia ok ma 7,2cm i termin się przesunął na 18listopada nt 1.9 w normie i kość nosowa widoczna ale uparty jak nie wiem co :)) Zuzia była że mną i zachwycona ciągle wzdychala aah dzidzia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj usłyszałam że ciąża to nie choroba ;) niestety nie wytrzymałam i musiałam odszczeknac że jak się jest w niechcianych ciazach co chwilę i przechodzi się je idealnie a strata którejś nie robi wrażenia na nikim to wiadomo że inaczej nie da się myśleć i żeby się nie wypowiadaly na tematy które są dla nich obce mimo że urodziły po kilka dzieci.

no ja wczoraj mialam stracie z ciotkami Tomka, bo zjadlam na ich oczach dwa lody i popilam pepsi, jeny jakie komentarze! a ja tez z tych pyskatych i mowie, jestem w ciazy (ich miny bezcenne) i wolno mi wiecej i juz teksty, ze pepsi w ciazy nie wolno, moj tekst na to; mi wolno! i wyszlam z kuchni...zaznacze, ze jedna z nich palila cala ciaze i mnie pouczac bedzie piczka?! :wściekła/y:

Hej nadrobie Was w domu ... Nie odzywam się bo nie mam humoru mój K to chyba myśli że w ciąży to jak w filmach kobiety uśmiechnięte itp także ciągle się klucimy a ja mam chęć już się wyprowadzić także wiecie jak to wygląda .... Z dzidzia ok ma 7,2cm i termin się przesunął na 18listopada nt 1.9 w normie i kość nosowa widoczna ale uparty jak nie wiem co :)) Zuzia była że mną i zachwycona ciągle wzdychala aah dzidzia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
moj mi dowalil, ze zo, ze do konca ciazy bede umierac na mdlosci? poplakalam sie i mnie przeprosil, ze wcale tak nie mysli...super, ze dzidzia rosnie!

Mnie mdliło w obu ciążach i wymioty , gazy, zgaga, bóle pleców, skurcze nóg , rozstępy ...ale jak się rodzi dzieciątko to się o tym zapomina pomimo tego wszystkiego chce kolejne dzieciątko :-)
Mój był zawsze o mnie zazdrosny na początku bardzo potem z wiekiem mu przeszło , nie żeby teraz w ogóle nie był ale robi to subtelnie i z żartami ze jak będę flirtować z facetami w pracy (czego nie robię ale mam dużo facetów w pracy i dobre relacje ) to sobie znajdzie druga żonę :-D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
takiej jak ty nie znajdzie moglas mu powiedziec :laugh2:

Bo te cioteczki, babcie i inne to zawsze wszechwiedzace. A tak naprawdę to trzeba pokazywać jak tylek wytrzeć i pieluche nałożyć dziecku bo się zatrzymały na petlaniu tetry między nogami i karmieniem cukrem miesięczne dziecko.

reklama
Bo te cioteczki, babcie i inne to zawsze wszechwiedzace. A tak naprawdę to trzeba pokazywać jak tylek wytrzeć i pieluche nałożyć dziecku bo się zatrzymały na petlaniu tetry między nogami i karmieniem cukrem miesięczne dziecko.

tak i teksty mojej teściowej kup takie wiazane śpioszki bo jak bedzie jadlo to se bedzie ten dzyndzelek trzymac i bedzie spokojne...nie moglam ze smiechu, po pierwsze nie produkuja juz takich spiochow po drugie moze se moj palec potrzymac dla poczucia bezpieczenstwa i tez sie naje co nie?

Do góry