reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Eh przykro mi... Ja po tej histeroskopii mam jakis potok. Mam 3 dzien cyklu. Moze w tym cyklu się uda ale jakoś nie chce mi się wierzyć

Hej dziewczyny.
Nie wiem, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta [emoji6]
Uciekłam z forum na dłuuuugi czas bo po ostatnim poronieniu załamałam się... musiałam poukładać wszystko w głowie i zrobić wszystkie możliwe badania.
Opłacało się [emoji4] po tych wszystkich nieszczęściach i tonie leków mam moją wymarzoną i wyczekaną Kruszynkę [emoji178] w poniedziałek skończyła 5 tygodni. Tak więc dziewczyny..... trzeba wierzyć, że się uda [emoji4]
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ze "starej" ekipy??
Wonderful moje gratylacje!!!
dżoł, anula88 co u was?
tęczowa89 jak Twój synek?
Pozdrawiam was wszystkie [emoji4]

Hej dziewczyny.
Nie wiem, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta [emoji6]
Uciekłam z forum na dłuuuugi czas bo po ostatnim poronieniu załamałam się... musiałam poukładać wszystko w głowie i zrobić wszystkie możliwe badania.
Opłacało się [emoji4] po tych wszystkich nieszczęściach i tonie leków mam moją wymarzoną i wyczekaną Kruszynkę [emoji178] w poniedziałek skończyła 5 tygodni. Tak więc dziewczyny..... trzeba wierzyć, że się uda [emoji4]
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ze "starej" ekipy??
Wonderful moje gratylacje!!!
dżoł, anula88 co u was?
tęczowa89 jak Twój synek?
Pozdrawiam was wszystkie [emoji4]
Dziękuję i wielkie gratulacje [emoji5][emoji5]. Niech rośnie ładnie i wszystkiego dobrego dla Was. [emoji6]. Pewnie, że trzeba walczyć i próbować, żeby później w życiu nie żałować, że się nie spróbowalo jeszcze raz

Dokładnie tak [emoji4]
Na kiedy masz termin? I w ogole jak się czujesz?
Czuję się bardzo dobrze, tfu tfu ciąża bezproblemowa. [emoji6] na szczęście, żadnych chorób i utrudnień z czego się okropnie cieszę patrząc ile dziewczyn ma jakieś problemy w ciąży. Termin około 20.10. [emoji16] Już nie dużo zostalo, a zleciało błyskawicznie. Muszę ogarnąć resztę rzeczy wyprawkowych, poprac, urządzić paroma gadżetami kącik dla Julki, spakować się później i czekać. [emoji6]

reklama
Do góry