jolancik
Fanka BB :)
Oj przykro mi Która to była iui? Jaki masz teraz plan?Ciąży nie ma. Test negatywny i czekam na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj przykro mi Która to była iui? Jaki masz teraz plan?Ciąży nie ma. Test negatywny i czekam na @
Przykro miCiąży nie ma. Test negatywny i czekam na @
Dziękuję i wielkie gratulacje [emoji5][emoji5]. Niech rośnie ładnie i wszystkiego dobrego dla Was. [emoji6]. Pewnie, że trzeba walczyć i próbować, żeby później w życiu nie żałować, że się nie spróbowalo jeszcze razHej dziewczyny.
Nie wiem, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta [emoji6]
Uciekłam z forum na dłuuuugi czas bo po ostatnim poronieniu załamałam się... musiałam poukładać wszystko w głowie i zrobić wszystkie możliwe badania.
Opłacało się [emoji4] po tych wszystkich nieszczęściach i tonie leków mam moją wymarzoną i wyczekaną Kruszynkę [emoji178] w poniedziałek skończyła 5 tygodni. Tak więc dziewczyny..... trzeba wierzyć, że się uda [emoji4]
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ze "starej" ekipy??
Wonderful moje gratylacje!!!
dżoł, anula88 co u was?
tęczowa89 jak Twój synek?
Pozdrawiam was wszystkie [emoji4]
Dokładnie tak [emoji4]Dziękuję i wielkie gratulacje [emoji5][emoji5]. Niech rośnie ładnie i wszystkiego dobrego dla Was. [emoji6]. Pewnie, że trzeba walczyć i próbować, żeby później w życiu nie żałować, że się nie spróbowalo jeszcze raz
Czuję się bardzo dobrze, tfu tfu ciąża bezproblemowa. [emoji6] na szczęście, żadnych chorób i utrudnień z czego się okropnie cieszę patrząc ile dziewczyn ma jakieś problemy w ciąży. Termin około 20.10. [emoji16] Już nie dużo zostalo, a zleciało błyskawicznie. Muszę ogarnąć resztę rzeczy wyprawkowych, poprac, urządzić paroma gadżetami kącik dla Julki, spakować się później i czekać. [emoji6]Dokładnie tak [emoji4]
Na kiedy masz termin? I w ogole jak się czujesz?