Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A stymulujesz się czymś? Może wrzucić jakoś stymulacje żeby było więcej jajeczek i były po obu stronach?U mnie 15 dc, znowu ovu po niedrożnej stronie. 16 cykl już stracony. Szkoda gadać
Cykle naturalne bez stymulacji. Jestem 4 cykl po hsg, które udrożniło jeden jajowód i tak naprawdę od maja mam jakiekolwiek szanse na ciążę. Tylko że tylko 1 raz miałam ovu po drożnej stronie ale pęcherzyk był przerośnięty i nic z tego nie wyszło. 26 wrzesnia będę miała laparoskopię więc mam nadzieję że ten lewy jajowód da się udrożnić.A stymulujesz się czymś? Może wrzucić jakoś stymulacje żeby było więcej jajeczek i były po obu stronach?
To trzymamy kciukiHeh, przykro mi... Ja byłam stymulowana clostybegytem w cyklu jak zaszłam. Dziewczyny ja w ogóle mam mieszane uczucia co do tej ciąży swojej. Biorę tyle leków teraz że szok. Wzielam ten zastrzyk ovitrelle rano łykam kwas foliowy i acard 75, wieczorem acard i siofor 500 a od jutra dodatkowo przez 10 dni duphaston i zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi. Masakra! Lekarka powiedziała że musi mi w macicy zrobić takie błotko żeby się użyźnila. A test bety mam robić w niedzielę albo w pn za tydzień
Ja brałam i ovitelle i pregnyl Ale nic mi nie było po tym.Dziewczyny ktòraś brał ovitrelle? Miałyście po tym zastrzyki jakieś objawy?
Hej, rób rób, trzymamy kciuki! Nie mecz się, Jak przyjdzie @ to i tak będzie rozczarowanie [emoji853]Hej dziewczyny witam się z wami w 6 cyklu starań. Właśnie czekam na @...i tu dziwna sytuacja zawsze mam cykle 28 29 dniowe dzisiaj jest 33 dzień i @ nie ma... Co dziwne brzuch mnie pobolewa wysypalo mi całą brodę ale piersi nie bolą a zwykle bolały.. Boję się zrobić test że znów wyjdzie negatyw Pozdrawiam!