reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Haha ja tak chodzilam z małą do gin i na nfz i prywatnie [emoji13]
Badania mi naa nfz wystawiała a na usg i ogólnie to jeździłam prywatnie do 25tc , no ja też ogólnie to od 8tc po l4 jezdzilam prywatnie co 2 tygodnie bo na nfz mi nie chciala wystawic ... [emoji4]

reklama
Luxi cudnie bardzo się cieszę :) przeczytałam wiadomość że wszystko dobrze z Wami i sama mam łzy w oczach :) cudownie :) czekamy na kolejne usg :*
Co do jedzenia to byliśmy u znajomych i wracając zajechalismy do Auchan K kupił sobie bagietke pytał czy glodna mowie oczywiście że nie a po drodze mu zjadlam prawie połowę :D grabie sobie tym zjadaniem mu wszystkiego :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca eee taam [emoji4]
Dziecko potem wyssie
wszystko [emoji6]

Lux oj tam każdemu się błąd zdarzy [emoji8]

wszyscy ciesza sie z ciazy, ogladali usg...u tesciowej jak weszlismy to szwagierka ani czesc, nic! wiedziala, ze wracamy od lekarza, poczekalam na tesciowa az wyjdzie z wanny i mowimy co i jak a szwagierka nic, zero, a przechodzila obok kuchni, nie weszla nie spytala sie jak sie czuje i jak dziecko czy wszystko ok nawet usg nie chciala zobaczyc...jak mozna byc takim czlowiekiem...jak mozna, Tomkowi jest tak przykro, to jego rodzona siostra :no:

reklama
Hello spiochy[emoji14]

Lux gratulacje i super że wszystko ok :)

Co do badań na NFZ lekarz wypisze tylko 3badania i wyników do rąk własnych się nie dostaje :)

Moje dzieci śpią a ja już drugi dzień wstaje tak wcześnie :/ a sny to mam tak porabane że szok :D

Dziewczyny mam pytanie czy to normalne że drętwieje mi krocze ? Jak chodzę jest ok ale tylko się położe i czuje jak tam wszystko jest zdretwiale :o

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry