reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Super, dzięki. Czasami zwracalam uwagę że jest bardziej "ciasna", ale jakoś nie brałam pod uwagę że to ma znaczenie chociaż teraz wydaje mi się to logiczne [emoji14]
W ogóle kiedys byłam ze znajoma u ginekologa ale to już, dawno temu i okres jej się spóźniał może z dwa dni i podejrzewała że ciąża, poszła do ginka, taki starszy facet i on po samej szyjkę stwierdził że tak, jest w ciąży. Bez żadnych testów, krwi, usg nic. Tylko "włożył paluchy" spojrzał i stwierdził że ciąża. Długo byłam w szoku. Zresztą do tej pory jestem.
ja to dopiero jak gdzieś na forum wyczytałam że szyjka jest twarda i przypomina koniuszek nosa to dopiero ją znalazłam ha ha. Człowiek uczy się przez cale życie. A jak mialam owu to w ogóle nie czułam szyjki jakby się zlała z pochwą

reklama
ja to dopiero jak gdzieś na forum wyczytałam że szyjka jest twarda i przypomina koniuszek nosa to dopiero ją znalazłam ha ha. Człowiek uczy się przez cale życie. A jak mialam owu to w ogóle nie czułam szyjki jakby się zlała z pochwą
Pisząc "bardziej ciasna" masz na myśli chyba pochwę?

Za parę dni mam miec @. Jakis 25dc
to mozesz dziś sobie sprawdzić. Ja też zaczynałam od sprawdzania przed okresem bo wtedy łatwiej mogłam wyczuć tam w środku ten "czubek nosa" tylko trzeba było trochę pogmerać tym palcem zanim się coś znalazlo. Miałam opory all wyczytałam w necie ze to jest miarodajny sposób na sprawdzanie momentu owu.Staram się jak najmniej badać tę szyjkę. Dopiero jak widzę na teście ze owu będzie to na 2 dzień badam, czyli tak 2-3 razy w ciągu cyklu bo boję się infekcji

Dziewczyny tak czytam Wasze wcześniejsze posty i jestem pełna podziwu dla Was. Skąd bierzecie tyle optymizmu w staraniach? Naprawdę szacun dla Was

Dziewczyny tak czytam wasze posty na temat twardości / miękkości szyjki macicy... mam taka aplikacje na tel z „monitoringiem” cyklu, wiecie, żeby pamiętać kiedy okres, owy itd... i tam są niby te objawy które się dodaje jako notatek i tam jest np „twarda szyjka” „miękka szyjka” itd. Zastanawiałam się zawsze skąd ja mam to niby wiedzieć?? [emoji23][emoji23] rozjaśnilyscie mi sprawę... [emoji23]
Jakoś dawno nie penetrowałam swojej pochwy .... [emoji41][emoji16]

reklama
Do góry