Mi te z allegro nie wychodza też.A masz sprawdzone testy? Ja kiedyś miałam z netu 30 szt za 15 zł i słabe były, owulacji miałam bo temperatura wzrastała testy zawsze były blade
Kupuje w Rosmannie.
Te mi zawsze ladnie wychodza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi te z allegro nie wychodza też.A masz sprawdzone testy? Ja kiedyś miałam z netu 30 szt za 15 zł i słabe były, owulacji miałam bo temperatura wzrastała testy zawsze były blade
Też mam z Rossmana. A szyjkę badasz?Mi te z allegro nie wychodza też.
Kupuje w Rosmannie.
Nie nie badam.Też mam z Rossmana. A szyjkę badasz?
u mnie tego śluzu mało jest. Ja 3 cykl badam i też jest to pomocne, tylko co z tego jak ciąży nadal nie maNie nie badam.
Sugeeuje sie śluzem
Ja mam sluzu az za duzo [emoji6] a tez efektow braku mnie tego śluzu mało jest. Ja 3 cykl badam i też jest to pomocne, tylko co z tego jak ciąży nadal nie ma
Ja tak samo z tym, że duphaston od 16 dnia cyklu i już wiem, że mam zbyt niski progesteron i krótka faza lutealna, czy którejs z was przy takiej przypadłości się udało ?czy bralyscie do tego leki ?Jeszcze nie wiemy. Dopiero zaczynamy leczenie. Wczoraj byłam na monitoringu i pęcherzyk rośnie. W piątek idę znowu. Dała mi Duphaston, mam brać od 14- 23 kwietnia. Potem hsg. I tu mam pytanie do naszych bardziej doświadczonych koleżanek. Nie miałam robionych badań i dostałam duphaston. Czemu mi przepisała?
Jak ja badasz ? Tzn na co zwracać uwagę?u mnie tego śluzu mało jest. Ja 3 cykl badam i też jest to pomocne, tylko co z tego jak ciąży nadal nie ma
Właśnie kupiłam te z allegro i wychodziły mi blade i też byłam zniesmaczona, Ale jak przyszedl faktycznie dzień przed owulacja i dzień jej trwania to wyszły mi dwie bardzo wyraźne kreski, a już dzień po znowu blade. robilam dla porównania test z rosmana i wyszedł podobnie.Mi te z allegro nie wychodza też.
Kupuje w Rosmannie.
Też właśnie przed chwilą kupiłam te z allegro także będę testować i mam nadzieję ,że będzie jak mówisz ps kupiłam weszłam tu a Wy o tym pisalyscie heheWłaśnie kupiłam te z allegro i wychodziły mi blade i też byłam zniesmaczona, Ale jak przyszedl faktycznie dzień przed owulacja i dzień jej trwania to wyszły mi dwie bardzo wyraźne kreski, a już dzień po znowu blade. robilam dla porównania test z rosmana i wyszedł podobnie.
Mi sie wydaje ze te z rosmana to właśnie zawsze wychodzą pozytywnie bo kiedy nie zrobię to zawsze mam dwie krechy
Mnie przekonuje cena. Kupisz za grosze i masz 50 szt. Spokojnie można sobie robić nawet dwa razy dziennie i ich nie szkoda. A mam dowod na to ze wychodzą. Moja przyjaciółka zaszła z nimi dwa razy w ciąże, oczywiście ona akurat nie miała problemów z plodnoscia ale sam fakt, ze jej pokazywało prawidłowo.Też właśnie przed chwilą kupiłam te z allegro także będę testować i mam nadzieję ,że będzie jak mówisz ps kupiłam weszłam tu a Wy o tym pisalyscie hehe