Artemida90
Fanka BB :)
Super. Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
A co u Ciebie? Jak się czujesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Dobrze się czuję, mdłości są caly czas i taki ciężki brzuch bo się słabo trawi [emoji6] wyniki wszystkie okej. Prenatalne mam 11.04 a usg 13.04. [emoji5]A co u Ciebie? Jak się czujesz?
Hej to super! Chociaż u Ciebie dobre wiadomości.Hej dziewczyny. U mnie kumulacja. Pecherzyki ruszyły. 2 na prawym jajniku największe ok 18-19mm. Na lewym bardzo dużo 11mm (ok5szt) Dziś o 22 ovitrelle a w sob o 10 iui.
Może to i lepiej masz rację. [emoji6]Ja już zdecydowałam ze w tym miesiącu nie idę na masaż. To będzie połowa fazy lutealnej - nie chce ingerować. Poprzednio dzień po masażu dostałam okres
Mam te same testy.Zamawiałam z allegro 50 testów owu + 5 ciążowych
Link do: Testy owulacyjne owulacyjny 50 szt +5 test ciążowy
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Witam kobietki w 27 dc (cykle 33-35 dc) pierwszy miesiąc po HSG. Nigdy nie czułam owulacji a w tym miesiącu w 22 dc czyli teoretycznie w dniu owu miałam trzy mega skurcze jajnika po lewej stronie jak na @. Termin @ 5 kwietnia a od wczoraj mam dziwne kłucia w brzuchu jak mam za dużo ruchu w pracy... już oczywiście zaczynam się po mału nakręcać. Mąż ma w poniedziałek 2 kwietnia urodziny i kroci mnie aby zrobić test mimo iż @ powinna być trzy dni później. Nie wiem jak wy ale dla mnie najgorszy jest tydzień przed spodziewana @ w tedy wszystkie objawy nadchodzą [emoji23] no i sluz oczywiście biały i dużo w porównaniu przy owulace to bym powiedziała ze nawet bardzo dużo bo w tym cyklu cos ta owulacja jeśli chodzi o sluz to słabo.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No to super[emoji106]Hej dziewczyny. U mnie kumulacja. Pecherzyki ruszyły. 2 na prawym jajniku największe ok 18-19mm. Na lewym bardzo dużo 11mm (ok5szt) Dziś o 22 ovitrelle a w sob o 10 iui.