reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nie ma co pytać zapisuj swojego do androloga. Mój też miał kiepskie wyniki brał właśnie profertil ma zmianę z fertilmen plus. Androlog kazał zrobić wszystkie hormony, okazalo się że jeden był za wysoki i dostał leki i po usg jąder wyszly żylaki jąder dosyć spore. W grudniu mój miał zabieg usunięcia żylaków i po dwóch cyklach jestem w 3 miesiącu ciąży. Także musicie dokładnie wszystko sprawdzić.
A do androloga wystarczy podstawowe badanie czy lepiej rozszerzone? Jaką morfologie miał Twój przed leczeniem?

A do androloga wystarczy podstawowe badanie czy lepiej rozszerzone? Jaką morfologie miał Twój przed leczeniem?
Wystarczy normalne badanie nasienia i morfologia. Mój akurat nie miał morfologii i później profesor powiedziała, że to błąd że oby te badania muszą być robione razem. Jak Wam zależy na czasie to proponuję zrobienie wszystkich hormonów bo tp i tak prywatnie i pójść już z wszystkimi wynikami. Bo od tego u Nas zaczynał androlog od hormonów. Albo zrobić też od razu usg moszny.

Wystarczy normalne badanie nasienia i morfologia. Mój akurat nie miał morfologii i później profesor powiedziała, że to błąd że oby te badania muszą być robione razem. Jak Wam zależy na czasie to proponuję zrobienie wszystkich hormonów bo tp i tak prywatnie i pójść już z wszystkimi wynikami. Bo od tego u Nas zaczynał androlog od hormonów. Albo zrobić też od razu usg moszny.
Ok dziękuję za rade. Jeśli nam się teraz nie uda to kwiecień/maj spróbuje namówić męża na wszystkie badania.

Hej dziewczyny. U mnie kumulacja. Pecherzyki ruszyły. 2 na prawym jajniku największe ok 18-19mm. Na lewym bardzo dużo 11mm (ok5szt) Dziś o 22 ovitrelle a w sob o 10 iui.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry