jolancik
Fanka BB :)
A jak było w przypadku Twojego M?No to też koniecznie androlog. Przed wizytą niech faceci zrobią na świeżo badanie nasienia z morfologia. I On bedzie szukał przyczyny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak było w przypadku Twojego M?No to też koniecznie androlog. Przed wizytą niech faceci zrobią na świeżo badanie nasienia z morfologia. I On bedzie szukał przyczyny.
Napisałam wyżej.A jak było w przypadku Twojego M?
A przepraszam rzeczywiście pisałaś.Napisałam wyżej.
Nie szkodzi. [emoji6] także niech sprawdzą wszystko u facetów Waszych. Czasami nie wiele potrzeba do poprawy wyników. Jakiś hormon do wyregulowania tabletkami. Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110]A przepraszam rzeczywiście pisałaś.
A do androloga wystarczy podstawowe badanie czy lepiej rozszerzone? Jaką morfologie miał Twój przed leczeniem?Nie ma co pytać zapisuj swojego do androloga. Mój też miał kiepskie wyniki brał właśnie profertil ma zmianę z fertilmen plus. Androlog kazał zrobić wszystkie hormony, okazalo się że jeden był za wysoki i dostał leki i po usg jąder wyszly żylaki jąder dosyć spore. W grudniu mój miał zabieg usunięcia żylaków i po dwóch cyklach jestem w 3 miesiącu ciąży. Także musicie dokładnie wszystko sprawdzić.
Wystarczy normalne badanie nasienia i morfologia. Mój akurat nie miał morfologii i później profesor powiedziała, że to błąd że oby te badania muszą być robione razem. Jak Wam zależy na czasie to proponuję zrobienie wszystkich hormonów bo tp i tak prywatnie i pójść już z wszystkimi wynikami. Bo od tego u Nas zaczynał androlog od hormonów. Albo zrobić też od razu usg moszny.A do androloga wystarczy podstawowe badanie czy lepiej rozszerzone? Jaką morfologie miał Twój przed leczeniem?
Ok dziękuję za rade. Jeśli nam się teraz nie uda to kwiecień/maj spróbuje namówić męża na wszystkie badania.Wystarczy normalne badanie nasienia i morfologia. Mój akurat nie miał morfologii i później profesor powiedziała, że to błąd że oby te badania muszą być robione razem. Jak Wam zależy na czasie to proponuję zrobienie wszystkich hormonów bo tp i tak prywatnie i pójść już z wszystkimi wynikami. Bo od tego u Nas zaczynał androlog od hormonów. Albo zrobić też od razu usg moszny.
Super niech robi [emoji4] mówię może to nic poważnego i łatwe do wyleczenia. [emoji6]Ok dziękuję za rade. Jeśli nam się teraz nie uda to kwiecień/maj spróbuje namówić męża na wszystkie badania.
Super. Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Hej dziewczyny. U mnie kumulacja. Pecherzyki ruszyły. 2 na prawym jajniku największe ok 18-19mm. Na lewym bardzo dużo 11mm (ok5szt) Dziś o 22 ovitrelle a w sob o 10 iui.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom