jolancik
Fanka BB :)
Ja mam endometrioze otrzewnową i 1 niedrożny jajowód. Laparoskopie miałam w listopadzie potem leczenie lekiem visanne przez 3 mies. i lekarz mówił że ten lek czasem może też udrożnić ten jeden ale czy w moim przypadku się udało to wielki znak zapytania. A u męża słabsza ruchliwość i morfologia 3% (wyniki z przed roku po 4 iui) i bierze L-karnityne, cynk i selenBoziu !!! Podziwiam i mega szacunek ! U nas półtora roku starań. Na początku problemy z prolaktyna 3 krotnie podwyższona. Leczenie bromergonem przez pół roku. Po roku udaliśmy się do kliniki niepłodności okazało się ze mąż ma budowę plemnika morfologię 2% tylko dostał witaminy a ja zostałam wysłana na drożność aby dalszy krok zrobić inseminacje. Na razie wstrzymaliśmy się z inseminacja bo niby do 3 miesięcy po HSG łatwiej zajść no i mąż tez dopiero bierze drugi miesiąc witaminy wiec stwierdziliśmy ze jeszcze trzy miesiące staramy się naturalnie. Próbowałam chyba wszystkiego co mogłam donga chińskiego, olej z wiesiołka, kwas foliowy, mąż witamina D, QK, androvit. A u Was jak wyglada sytuacja ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: