reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
U góry test z allegro, Na dole rossman. Z jednego moczu. Co myślicie?
To testy owulacyjne żeby nie było [emoji23][emoji848]
891f2e7955571b622767c89c9fb96b8a.jpg

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
To znaczy że owulka będzie :) I u mnie to samo, test przed chwilą pozytywny tylko zdjęcia nie mogę wstawić bo mi wychodzi że za duży format

To znaczy że owulka będzie :) I u mnie to samo, test przed chwilą pozytywny tylko zdjęcia nie mogę wstawić bo mi wychodzi że za duży format
Właśnie się zastanawiam czy działać dzisiaj czy jutro.. Bo niby te testy wykazują że za 24-36h będzie owulka. A w sumie to kreska jest troszkę bledsza niż kontrolna, No i mój dawca nasienia dzisiaj jakiś zmeczony po pracy i bez humoru haha.

Właśnie się zastanawiam czy działać dzisiaj czy jutro.. Bo niby te testy wykazują że za 24-36h będzie owulka. A w sumie to kreska jest troszkę bledsza niż kontrolna, No i mój dawca nasienia dzisiaj jakiś zmeczony po pracy i bez humoru haha.

Ja już podziałałam ;) Rano pregnyl a wieczorem przutulanki wg zaleceń lekarza ;) I teraz już mąż do pracy bo ma nocke.

Witam się kobietki w 30 dc nie mogłam się powstrzymać i przed chwila zrobiłam test [emoji849] głupia a obiecywałam sobie ze wytrzymam bo dopiero mam teoretycznie 35 dc. No cóż czekamy na @. Piersi mnie okrutnie bolą jak dotykam po bokach od dołu jak nigdy brzuch pobolewa dzisiaj na @ myślałam ze jednak może się udało, ale chyba nic z tego może po HSG mam takie dolegliwości przed @. Miała któraś z was może takie tkliwe piersi po HSG ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry