reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie juz plamienia
Takze koniec nadzieji [emoji17]

A wlala mi jej ginka troche bo we wtorel na usg mialam grube endometrium mowila ze wyglada na ciażowe...a tu klops [emoji17]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie juz plamienia
Takze koniec nadzieji [emoji17]

A wlala mi jej ginka troche bo we wtorel na usg mialam grube endometrium mowila ze wyglada na ciażowe...a tu klops [emoji17]

Ehhh tylko nadziei dała... najgorsze niestety jest to nakręcanie się tuż przed @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam te same testy.
U mnie licho wychodza a raczej nie wychpdza [emoji58]

No właśnie ja też jestem zamówiłam i robiłam wczoraj i przedwczoraj i nie wyszło nic praktycznie. Blada kreseczka, a teoretycznie powinnam mieć dzisiaj/jutro owu. Dzisiaj zrobię ten i mam jeszcze jeden z rosmanna i porównamy co tam wyjdzie. Śluz w sumie może nie bardzo rozciągliwy, ale przezroczysty i jest go bardzo dużo.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja też jestem zamówiłam i robiłam wczoraj i przedwczoraj i nie wyszło nic praktycznie. Blada kreseczka, a teoretycznie powinnam mieć dzisiaj/jutro owu. Dzisiaj zrobię ten i mam jeszcze jeden z rosmanna i porównamy co tam wyjdzie. Śluz w sumie może nie bardzo rozciągliwy, ale przezroczysty i jest go bardzo dużo.

A u mnie w Rossmanie na osiedlu nie spotkałam żadnych testów ani owu ani ciążowych. W którym dziale powinny się znajdować? Te które mam z allegro pierwszy raz użyłam we wrześniu to przez 2 dni miałam drugą kreskę ale bladą. Z końcem lutego też wyszła raz blada. Jeśli wzięłam dziś pregnyl to test owu powinien być po południu/wieczorem pozytywny prawda? I pregnyl utrzymuje się w organiźmie przez kilka dni tak?

A u mnie w Rossmanie na osiedlu nie spotkałam żadnych testów ani owu ani ciążowych. W którym dziale powinny się znajdować? Te które mam z allegro pierwszy raz użyłam we wrześniu to przez 2 dni miałam drugą kreskę ale bladą. Z końcem lutego też wyszła raz blada. Jeśli wzięłam dziś pregnyl to test owu powinien być po południu/wieczorem pozytywny prawda? I pregnyl utrzymuje się w organiźmie przez kilka dni tak?
Jeżeli pytasz o wpływ pregnylu na test owulacyjny to nie ma żadnego, bo test owu wykrywa poziom LH, a nie HCG. Ale ogólnie powiennien być pozytywny że względu na zbliżającą się owulacje.
A pregnyl utrzymuje sie do 10 dni chociaż tutaj już były przypadki, ze i 12 dnia po zastrzyku była blada kreska na teście ciążowym, a ciąży niestety nie i takie złudne nadzieję, dlatego lepiej z testem poczekać cierpliwie 14 dni po IUI czy spodziewanej owulacji.
A gdzie w rosmanie, z tego co pamiętam to na dole przy ziemi zawsze są tam gdzie tabletki, witaminy i suplementy różnie oraz chyba te "fit" batoniki itp

U góry test z allegro, Na dole rossman. Z jednego moczu. Co myślicie?
To testy owulacyjne żeby nie było [emoji23][emoji848]
891f2e7955571b622767c89c9fb96b8a.jpg

Ostatnia edycja:
U góry test z allegro, Na dole rossman. Z jednego moczu. Co myślicie?
To testy owulacyjne żeby nie było [emoji23][emoji848]
891f2e7955571b622767c89c9fb96b8a.jpg

Jak dla mnie podobne mimo wszystko [emoji12][emoji51]

reklama
Witam się w 29 dc czyli teoretycznie tydzień przed @ mam mega bolące cycki [emoji51] w pracy chodziłam i aż trzymałam się za nie [emoji23] hmmm teraz wielkie odliczanie byle nie kusiło zrobić testu przed terminem @ [emoji849]

Do góry