reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja po wizycie u ginki
Progesteron wyszedł za niski przepisala mi duphaston na nastepne cykle.
Jak @ przyjdzie to bedziemy robic monitoring.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam kobietki w 27 dc (cykle 33-35 dc) pierwszy miesiąc po HSG. Nigdy nie czułam owulacji a w tym miesiącu w 22 dc czyli teoretycznie w dniu owu miałam trzy mega skurcze jajnika po lewej stronie jak na @. Termin @ 5 kwietnia a od wczoraj mam dziwne kłucia w brzuchu jak mam za dużo ruchu w pracy... już oczywiście zaczynam się po mału nakręcać. Mąż ma w poniedziałek 2 kwietnia urodziny i kroci mnie aby zrobić test mimo iż @ powinna być trzy dni później. Nie wiem jak wy ale dla mnie najgorszy jest tydzień przed spodziewana @ w tedy wszystkie objawy nadchodzą [emoji23] no i sluz oczywiście biały i dużo w porównaniu przy owulace to bym powiedziała ze nawet bardzo dużo bo w tym cyklu cos ta owulacja jeśli chodzi o sluz to słabo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kobietki w 27 dc (cykle 33-35 dc) pierwszy miesiąc po HSG. Nigdy nie czułam owulacji a w tym miesiącu w 22 dc czyli teoretycznie w dniu owu miałam trzy mega skurcze jajnika po lewej stronie jak na @. Termin @ 5 kwietnia a od wczoraj mam dziwne kłucia w brzuchu jak mam za dużo ruchu w pracy... już oczywiście zaczynam się po mału nakręcać. Mąż ma w poniedziałek 2 kwietnia urodziny i kroci mnie aby zrobić test mimo iż @ powinna być trzy dni później. Nie wiem jak wy ale dla mnie najgorszy jest tydzień przed spodziewana @ w tedy wszystkie objawy nadchodzą [emoji23] no i sluz oczywiście biały i dużo w porównaniu przy owulace to bym powiedziała ze nawet bardzo dużo bo w tym cyklu cos ta owulacja jeśli chodzi o sluz to słabo.

To trzymamy kciuki byś ujrzała 2 czerwone krechy &&&

A u nnie kiepsko, stwierdzam że mam pecha... Piękne pęcherzyki ale po niedrożnej stronie :( a po drożnej kilka małych od 8-11 mm. Mimo to mam zrobić zastrzyk pregnyl w piątek rano a wieczorem przytulanki... Czy coś z tego będzie to wątpię :(

reklama
Oj Kochana u mnie to już niedługo 7 lat starań. A jakie miałaś wskazanie do hsg?

Boziu !!! Podziwiam i mega szacunek ! U nas półtora roku starań. Na początku problemy z prolaktyna 3 krotnie podwyższona. Leczenie bromergonem przez pół roku. Po roku udaliśmy się do kliniki niepłodności okazało się ze mąż ma budowę plemnika morfologię 2% tylko dostał witaminy a ja zostałam wysłana na drożność aby dalszy krok zrobić inseminacje. Na razie wstrzymaliśmy się z inseminacja bo niby do 3 miesięcy po HSG łatwiej zajść no i mąż tez dopiero bierze drugi miesiąc witaminy wiec stwierdziliśmy ze jeszcze trzy miesiące staramy się naturalnie. Próbowałam chyba wszystkiego co mogłam :( donga chińskiego, olej z wiesiołka, kwas foliowy, mąż witamina D, QK, androvit. A u Was jak wyglada sytuacja ?

Do góry