reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Powinno być z dwa razy w roku jakieś święto dla matek, może by nas bardziej DOCeNILI

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
O to to

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene tez to ostatnio slyszalam " ja pracuje a Ty w domu siedzisz"[emoji37] no ku*wa mać[emoji37] sam debil kazal mi isc na studia, mowil ze to Nam pomoze kiedys na przyszlosc. A teraz ma pretensje. Ja tez mam czasami po 8-10 godzin zajec od rana do wieczora. Az sie zygac chce od patrzenia i sluchania chwilami. No ale dla Niego ja jestem na wakacjach. Na prawde chcialabym pracowac i studiowac ale nie pogodze tego bo mam taki zje*bany plan w dodatku prawka jeszcze nie mam a mieszkam na wsi gdzie ostatni bus jest o 15. Nie to ze sie tlumacze ale mnie to wkurza. Jeszcze dobre pol roku i koniec mojego studiowania. Wtedy pojde do pracy ale ciepłego obiadku na czas szanowny malzonek miec nie bedzie i wtedy zobaczymy co powie[emoji58]
Ale ja wiem co go boli. To ze On musi tyrac fizycznie na swoja wyplate a ja mam stypendium naukowe "za nic". No tak ku*wa mac. Za nic. To nic ze siedze po nocach zeby dobrze egzaminy napisac. No ale to jest nic. Przeciez to moje wakacje.

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Masakra. Jakie te chłopy durne!!!

Wspolczuje wam mezow ja mam ideal ugotuje pozmywa posprzata upierze powiesi normalnie aniol zawsze ma czas po pracy w domu tez ma obowiazki oby tak dalej bo jestem jak krolowa[emoji5]
Niunia mój jak go poproszę to tez to zrobi Ale noe na tym życie polega żeby chodzić i palcem pokazywać bo oni nie dzieci . Mój też się zajmie Ale czasem ma takie jazdy jak o teee z dzisiaj ze klękajcie narody

Wspolczuje wam mezow ja mam ideal ugotuje pozmywa posprzata upierze powiesi normalnie aniol zawsze ma czas po pracy w domu tez ma obowiazki oby tak dalej bo jestem jak krolowa[emoji5]

Zazdroszczę i w ogole.. Nie życzę ci zle ale jak są dzieci to faceci sie zmieniają ...niestety

oar843r80zp6bzlz.png

Lusia ja to Młodego bym chciała tak wychować, żeby kiedyś żona miała z niego pożytek [emoji12] starego sie już wychować nie da, ale narzekać tez nie mogę. Pewnych rzeczy nie muszę mu mowić. Sam widzi weźmie i zobi. Ale nie daj Boże żeby musiał pranie powiesić, o prasowaniu nie wspomnę... [emoji23] i nie nawiedzi chodzić po sklepach [emoji14]

Rene współczuję :( ech nie miałam z moim takich sytuacji...my musimy sobie wzajemnie pomagać bo zginiemy w natłoku pracy i obowiązkami w domu,ja pracuję na zmiany a mój Łukasz czasem też ma dwie więc czasem się mijamy żeby z dzieckiem ktoś był .... Nie wyobrażam sobie innego podziału :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę i w ogole.. Nie życzę ci zle ale jak są dzieci to faceci sie zmieniają ...niestety

oar843r80zp6bzlz.png

Wiesz co jestem juz z mezem dlugo znamy sie 15 lat owszem my tez sie klocimy ale o blachostki.
Bylam w ciazy jak mialam 17 lat ale stracilam ja nawet o tym nie wiedzac mialam tylko bete[emoji54]
Mamy w domu dzieci brata 2 lata i 4.5 wiec ma anielska cierpliwosc do nich

reklama
Lusia ja to Młodego bym chciała tak wychować, żeby kiedyś żona miała z niego pożytek [emoji12] starego sie już wychować nie da, ale narzekać tez nie mogę. Pewnych rzeczy nie muszę mu mowić. Sam widzi weźmie i zobi. Ale nie daj Boże żeby musiał pranie powiesić, o prasowaniu nie wspomnę... [emoji23] i nie nawiedzi chodzić po sklepach [emoji14]

Moj maz ma to samo zdanie co ja wiec nie mamy sie o co klocic dotarlismy sie dopiero jak zamieszkalismy ze soba wtedy tez skonczyly. Owszem czasem mam na niego nerwy ale o blachostki zazwyczaj jak mamy zly dzien a ja pms

Do góry