reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Super to. Czytałam ostatnio. Do niego nie dotrze bo już znam jego odpowiedź. On robi tyle ile może Poza tym on pracuje ja siedzę w domu![emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super to. Czytałam ostatnio. Do niego nie dotrze bo już znam jego odpowiedź. On robi tyle ile może Poza tym on pracuje ja siedzę w domu![emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest tak samo ... Czasem na prawdę jest ok, ale czasem musze kuzwa pomimo ze sie okropnie czuje to wszystko robić - sprzatac, zając sie dzieckiem a nie daj bozee jak mu powiem , zeby dziecko wykąpał [emoji52]

Carmen ja uwielbiam truskawki [emoji173]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

Zabić to za mało. Moj jak mnie wyprowadzi z równowagi to mam ochotę mu jebnac czymś ciężkim i tylko obecność dziecka w domu mnie powstrzymuje.

Ja żałuje,bo często i przy małej jeblam czymś w niego
Ale trudno , takie życie [emoji23]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Powinno być z dwa razy w roku jakieś święto dla matek, może by nas bardziej DOCeNILI

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Rene tez to ostatnio slyszalam " ja pracuje a Ty w domu siedzisz"[emoji37] no ku*wa mać[emoji37] sam debil kazal mi isc na studia, mowil ze to Nam pomoze kiedys na przyszlosc. A teraz ma pretensje. Ja tez mam czasami po 8-10 godzin zajec od rana do wieczora. Az sie zygac chce od patrzenia i sluchania chwilami. No ale dla Niego ja jestem na wakacjach. Na prawde chcialabym pracowac i studiowac ale nie pogodze tego bo mam taki zje*bany plan w dodatku prawka jeszcze nie mam a mieszkam na wsi gdzie ostatni bus jest o 15. Nie to ze sie tlumacze ale mnie to wkurza. Jeszcze dobre pol roku i koniec mojego studiowania. Wtedy pojde do pracy ale ciepłego obiadku na czas szanowny malzonek miec nie bedzie i wtedy zobaczymy co powie[emoji58]
Ale ja wiem co go boli. To ze On musi tyrac fizycznie na swoja wyplate a ja mam stypendium naukowe "za nic". No tak ku*wa mac. Za nic. To nic ze siedze po nocach zeby dobrze egzaminy napisac. No ale to jest nic. Przeciez to moje wakacje.

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Wspolczuje wam mezow ja mam ideal ugotuje pozmywa posprzata upierze powiesi normalnie aniol zawsze ma czas po pracy w domu tez ma obowiazki oby tak dalej bo jestem jak krolowa[emoji5]

Wspolczuje wam mezow ja mam ideal ugotuje pozmywa posprzata upierze powiesi normalnie aniol zawsze ma czas po pracy w domu tez ma obowiazki oby tak dalej bo jestem jak krolowa[emoji5]
Mój też taki, ale czasem i tak mnie wnerwia [emoji23]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Luska nooo mega hehe , moj tez pomaga , ale mało [emoji4][emoji12]

Dzisiaj Lenie poszedł w niebooo [emoji23]
1494181815-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

Do góry