reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiesz co jestem juz z mezem dlugo znamy sie 15 lat owszem my tez sie klocimy ale o blachostki.
Bylam w ciazy jak mialam 17 lat ale stracilam ja nawet o tym nie wiedzac mialam tylko bete[emoji54]
Mamy w domu dzieci brata 2 lata i 4.5 wiec ma anielska cierpliwosc do nich

Wiem,rozumiem ale dzieci swoje to co innego. Zawsze jest coś, co facetom nie pasuje. [emoji12]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Na czyjeś dzieci zawsze inaczej się patrzy niż jak na swoje.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście. Ja bardzo długo nie lubiłam dzieci... i mam 2 chrzesnice + jak jadę w odwiedziny to ich rodzeństwo [emoji23] w sumie Lubie tylko te moje. Jedna częściej widzę ze względu na to ze spędzamy każde święta razem i gdyby nie ta strona gdzie ma czarne oczy i czarny czasem charakter to byłaby chodzącym aniołem [emoji23] ale czasem jak się spojrzy tymi slepiami to jak w horroach [emoji23][emoji48] całe zło odziedziczyła po chrzestnym i rodzicach oczywiście [emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Idę zaraz do lekarza, ale tak mi się nie chce. Muszę jeszcze TAXI po wyniki podjechać i myśl o staniu w kolejce 1,5 godz. mnie z lekka trąca. Apropo TAXI to mój sąsiad ostatnio skomentował, że się jak szlachcianka wożę ....to mu powiedziałam, że nie mam drugiego rządowego auta z 500 + więc pozostaje mi riksza :rolleyes2: ciul...

Nessi a ch*j go obchodzi czym jeździsz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja już po pobraniu krwi, zjadłam tosta w barze i sie gapili (bo tutaj sie słodkie rogaliki je [emoji23][emoji23] ) ale ja muszę coś konkretniejszego. Teraz jadę do szpitala mam nadzieje,ze nie będzie tłoczno [emoji58]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Moja mama wczoraj rozmawiala z sąsiadka ktorej corka jest w 3 ciazy, no i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie komentarz sasiadki "moja anusia teraz to zyje jak krolowa z tym 500+ i znowu jest w ciazy teraz to dopiero bedzie duzo brala teraz to chodzi sobie do fryzjera na paznokcie"[emoji46][emoji46][emoji46][emoji46]
Boze az mnie zamurowalo jak mi to powiedziala[emoji58]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Idę zaraz do lekarza, ale tak mi się nie chce. Muszę jeszcze TAXI po wyniki podjechać i myśl o staniu w kolejce 1,5 godz. mnie z lekka trąca. Apropo TAXI to mój sąsiad ostatnio skomentował, że się jak szlachcianka wożę ....to mu powiedziałam, że nie mam drugiego rządowego auta z 500 + więc pozostaje mi riksza :rolleyes2: ciul...

Za swoje jeździsz [emoji6] chyba, ze sąsiad chce Cie wozić jako prywatny szofer [emoji12]

reklama
Moja mama wczoraj rozmawiala z sąsiadka ktorej corka jest w 3 ciazy, no i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie komentarz sasiadki "moja anusia teraz to zyje jak krolowa z tym 500+ i znowu jest w ciazy teraz to dopiero bedzie duzo brala teraz to chodzi sobie do fryzjera na paznokcie"[emoji46][emoji46][emoji46][emoji46]
Boze az mnie zamurowalo jak mi to powiedziala[emoji58]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie to zastanawia zawsze jak można tak kasę przewalać. Moi sąsiedzi żyją z 35 letnim kredytem hipotecznym, kupili 2 samochód i zamiast odkładać kasę (za 2 lata skończy się dopłata rodzina na swoim) i dopłacać do kredytu by szybciej z niego wyjść to w dniu wypłat wypieprzają kasę jednego dnia.

Swoją drogą bym się TAXI nie woziła, ale u Nas w mieście brak komunikacji miejskiej ...

Do góry