reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Moja mama wczoraj rozmawiala z sąsiadka ktorej corka jest w 3 ciazy, no i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie komentarz sasiadki "moja anusia teraz to zyje jak krolowa z tym 500+ i znowu jest w ciazy teraz to dopiero bedzie duzo brala teraz to chodzi sobie do fryzjera na paznokcie"[emoji46][emoji46][emoji46][emoji46]
Boze az mnie zamurowalo jak mi to powiedziala[emoji58]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Mają ludzie tupet

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama wczoraj rozmawiala z sąsiadka ktorej corka jest w 3 ciazy, no i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie komentarz sasiadki "moja anusia teraz to zyje jak krolowa z tym 500+ i znowu jest w ciazy teraz to dopiero bedzie duzo brala teraz to chodzi sobie do fryzjera na paznokcie"[emoji46][emoji46][emoji46][emoji46]
Boze az mnie zamurowalo jak mi to powiedziala[emoji58]

Bo większość tylko na to leci

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Wonde przykro mi, ale walczymy dalej[emoji8]

Ciekawe co by zrobili gdyby z dnia na dzien zabralito 500+. Oczywiscie nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Bo sa rodziny ktorym te pieniadze bardzo pomogly.
No ale najbardziej boli to ze taka przyslowiowa patologia robi te dzieci, wcale nie myslac o ich przyszlosci[emoji58] ale to temat rzeka. Nie ma co sobie humoru psuc.

Lusia a kiedy masz termin @?
U mnie ostatnio zaobserwowalam ze praktycznie nie mam sluzu typowego przy dniach plodnych[emoji58] nie wiem co kest grane bo wczesniej mnie zawsze zalewalo

Ostatnio jakas babka mi w pracy cos tez jebła. Gadka szmatka, a ona, ze młodzi to teraz maja luksus, dostają pieniądze na dzieci, pieluch prac nie musza, gotować nie musza, bo wszystko w słoiczkach, wszystko na tacy podane... tak patrzę na nią i pytam "a gdzie na te dzieci pieniądze dają, bo ja nic nie dostałam" [emoji23] a ona ze jej córka pół roku temu urodziła trzecie dziecko i znow jest w ciazy. Ja takie gały i mowię do niej "aaa my mamy jedno i nic nam nie dają, ale odkładamy mu na konto pieniądze na przyszłość, a te wszystkie 500plus sie rozejdą na kaszki, ubranka, książki i tyle dzieci bedą z tego miały" [emoji38]

reklama
Agnesis bo taka prawda.
Tez zamierzam dziecku odkladac pieniadze, aby mialo cos na start. Aby bylo mu lzej niz mi kiedys.
Ja nawet nie mysle o rodzeństwie dla mojego dziecka, modle sie aby najpierw z jednym zajsc i zapewnić mu przyszlosc.
Ale i z tym mam trudnosci jak widac [emoji23]

Do góry