reklama
agnesis
Fanka BB :)
Siwa gratulacje [emoji8] trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Nessi uwierz mi, ze mam co zrzucać. Moj brzuch wyglada jakbym była w ciazy, a dupa przestała sie mieścić w niektóre spodnie [emoji24]
Oprócz biegania, dołożyłam jeszcze rolki [emoji38]
Carmen ja ! [emoji6]
Rene jejjuuu haka pięknotka [emoji41]
Mój wypiek jest tak dobry ze boje się ze do 20 nie zostanie ani kawałek dla mojego jak wróci z pracy [emoji23] to są przygotowania do lepszej diety. Następnym razem będzie bez cukru [emoji1] i nie ma tam jajek [emoji6]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rene jejjuuu haka pięknotka [emoji41]
Mój wypiek jest tak dobry ze boje się ze do 20 nie zostanie ani kawałek dla mojego jak wróci z pracy [emoji23] to są przygotowania do lepszej diety. Następnym razem będzie bez cukru [emoji1] i nie ma tam jajek [emoji6]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rene1985
Udusze [emoji41][emoji41]Wszystkie chwalicie sie wypiekami , wiec ja skromnie sie zapytam która z was chce przeslodkich truskaweczek ? [emoji24]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rene1985
Nie no ja wyląduje zaraz w wariatkowie .
Podły mi będzie teraz zarzucał ze po złości głośno się zachowywałam kiedy on usypial małą A robił to pierwszy raz. A ja porostu chciałam zjeść tylko obiad. ***** co w tym głośnego??????
Jak oni drą ryje bawią się w berka i grają na pianinie kiedy ja usypiam małą to wg niego jest to cichsze!!
Rozjebał mi system po całości!!
Dobrze ze mała teraz miałam na rękach bo by dostał pilotem w łeb!!!
Podły mi będzie teraz zarzucał ze po złości głośno się zachowywałam kiedy on usypial małą A robił to pierwszy raz. A ja porostu chciałam zjeść tylko obiad. ***** co w tym głośnego??????
Jak oni drą ryje bawią się w berka i grają na pianinie kiedy ja usypiam małą to wg niego jest to cichsze!!
agnesis
Nie no ja wyląduje zaraz w wariatkowie .
Zabić to za mało. Moj jak mnie wyprowadzi z równowagi to mam ochotę mu jebnac czymś ciężkim i tylko obecność dziecka w domu mnie powstrzymuje.
Pierwszy raz mnie tak wkurwil . To ja chuja w nocy nie budzę ,nad ranem nie budzę wieczorami daje mu odpocząć, nie pomaga mi w sprzątaniu prasowaniu praniu bo myślę ja od tego jestem i coo?Zabić to za mało. Moj jak mnie wyprowadzi z równowagi to mam ochotę mu jebnac czymś ciężkim i tylko obecność dziecka w domu mnie powstrzymuje.
Zimny obiad muszę żreć. Bo chyba swinia już ma lepiej. Siedzę i rycze , jak nie dopadnie mnie jakaś deprecha bo ile można tak żyć to będzie cud. My się nie klocimy naprawdę Ale jak już to zobaczcie co ten człowiek wyprawia .
Ale skoro ja jestem głośna bo chce zjeść obiad A wiki chciała jabłko wiec poszłam jej Obrać to soryyy. Nie mam sobie nic do zarzucenia.
reklama
agnesis
Pierwszy raz mnie tak wkurwil . To ja chuja w nocy nie budzę ,nad ranem nie budzę wieczorami daje mu odpocząć, nie pomaga mi w sprzątaniu prasowaniu praniu bo myślę ja od tego jestem i coo?
Zimny obiad muszę żreć. Bo chyba swinia już ma lepiej. Siedzę i rycze , jak nie dopadnie mnie jakaś deprecha bo ile można tak żyć to będzie cud. My się nie klocimy naprawdę Ale jak już to zobaczcie co ten człowiek wyprawia .
Ale skoro ja jestem głośna bo chce zjeść obiad A wiki chciała jabłko wiec poszłam jej Obrać to soryyy. Nie mam sobie nic do zarzucenia.
Wyślij mu to, niech przeczyta.
Choć moze kuźwa niezrozumieć [emoji19]
Ja nie pomagam żonie!
Po południu wpadł do nas przyjaciel. Przy kawie gadaliśmy o życiu, codziennych sprawach. W pewnej chwili powiedziałem: "Poczekaj chwilkę, pozmywam tylko i zaraz wracam." Popatrzył na mnie jakbym co najmniej oznajmił, że idę budować rakietę kosmiczną. Odpowiedział z mieszanką zaskoczenia i podziwu: „To fajnie, że pomagasz żonie. Ja swojej nie pomagam, bo jak to robię, to ona nie wykazuje żadnej wdzięczności, np. w zeszłym tygodniu umyłem podłogę i nawet nie usłyszałem dziękuję."
Usiadłem z powrotem i wyjaśniłem mu, że ja nie „pomagam” żonie, bo moja żona nie potrzebuje pomocnika – potrzebuje partnera. To nie jest kwestia pomagania, bo mamy podział obowiązków. Mieszkamy razem w domu, więc to oczywiste, że sprzątam ten dom, bo też go brudzę.
Ja nie pomagam mojej żonie w kuchni, bo ja również muszę jeść, więc muszę też gotować.
Ja nie pomagam mojej żonie zmywać naczyń – robię to, bo ja też używam talerzy, szklanek i widelców.
Nie pomagam żonie przy dzieciach, bo to też moje dzieci i to mój ojcowski obowiązek.
Nie pomagam żonie w praniu, wieszaniu czy składaniu ubrań – robię to, bo to także ubrania moje i moich dzieci.
Ja nie jestem „pomocą” w domu, jestem jego częścią. A jeśli chodzi o wdzięczność i podziękowania, to zapytałem przyjaciela, kiedy ostatni raz podziękował swojej żonie, kiedy skończyła sprzątać dom, zajmować się praniem, zmieniać pościel, kąpać dzieci, gotować, zajmować się całą resztą…
Czy ty jej podziękowałeś tak naprawdę, coś w stylu: „Super, Kochanie! Jesteś fantastyczna!”?
Ta historia wydaje Ci się absurdalna? Dziwna? Czemu oczekujesz nagród i pochwał, kiedy raz w życiu zdarzy Ci się umyć podłogę? Zastanawiałeś się nad tym, przyjacielu? Może dlatego, że nasza kultura jest nadal maczystowska i wierzymy w to, że zajmowanie się domem jest obowiązkiem kobiety, a facet nie musi kiwać palcem. Podziękuj swojej żonie, tak jak byś chciał, żeby Tobie podziękowano. Rusz się, zachowuj jak prawdziwy partner, a nie jak gość, który przychodzi tylko zjeść, spać, wykąpać się i zaspokoić potrzeby seksualne… Poczuj się u siebie, jak w domu. W swoim domu!
Prawdziwa zmiana w naszym społeczeństwie zaczyna się w naszych domach, gdzie uczymy nasze córki i synów poczucia wspólnoty."