reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny jak tam ? Ja chyba dzis owu mam bo tak mnie kuje w tym prawym jajniu ( oby to bylo to). W czoraj sie nieprzytulalismy wiec dzis jest must;) nawet jak sie mu niebedzie chcialo haha . Hehe juz mu pare razy mowilam ze jak sie mu niebedzie xhcialo to go zgwalce to mnie wysmial haha udany ten moj maz . No ale jeszcz jutro i w piatek usg mam nadzieje ze potwierdzi owulacje i bede spokojna i pozostanie wierzyc ze sie udalo 2 tygodnie i zaczne testowac .

O boziu niewiem jak wytrzymam rozczarowanie jak sie mieuda . Wiem ze tak moze byc ;( ale tak bardzo bym chciala tych II . Daj boziu .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc ja geheny ciag dalszy katar i gardlo boli. Robie rolade z bita smietana i galaretka bo mnie naszlo wstawie fotke pozniej. Schudlam 5 kg bo nie moge jesc wygladam strasznie cienie pod oczami katastrofa. Bum zaciazysz bo juz masz dziecko uregulujesz co trzeba i bedzie dzidzius ja nie wam ani weny ani checi wiec odpuscilismy ale ja jakos do zycia nie moge wrocic tak podupadlam na zdrowiu
Boziu Ty sie wykonczysz dziewczyno :no:

Hej dziewczyny jak tam ? Ja chyba dzis owu mam bo tak mnie kuje w tym prawym jajniu ( oby to bylo to). W czoraj sie nieprzytulalismy wiec dzis jest must;) nawet jak sie mu niebedzie chcialo haha . Hehe juz mu pare razy mowilam ze jak sie mu niebedzie xhcialo to go zgwalce to mnie wysmial haha udany ten moj maz . No ale jeszcz jutro i w piatek usg mam nadzieje ze potwierdzi owulacje i bede spokojna i pozostanie wierzyc ze sie udalo 2 tygodnie i zaczne testowac .

O boziu niewiem jak wytrzymam rozczarowanie jak sie mieuda . Wiem ze tak moze byc ;( ale tak bardzo bym chciala tych II . Daj boziu .....

Kamila trzymam kciuki :) mi jutro zaczynają się płodne ale od dzis trzeba meza męczyć bo ładny śluz ;)

A czemu tak dziewczyny jest ze jak ja wczesniej czesto niemialam ochoty to moj by codziennie chcial a od kad jest lepiej i naprawde mam ochote to on jak na zlosc :-/

Hej[emoji4] Ja juz po. Moje malenstwo ( więcej niestety nie ujrzelismy) ma się dobrze. Wymiary ma ok. Co do prenatalnych to moja gin kieruje dopiero koło 20 tyg, więc skoro nie ma podstaw to raczej nie będziemy robić tego w 23 tyg. A oto i zdjęcie:
uploadfromtaptalk1462374812386.jpg

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1462374812386.jpg
    uploadfromtaptalk1462374812386.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 269
Rośnie maluch ale się jeszcze nie ujawnił. Jedyny minus to zrobił się krwiaczek na który niestety trzeba uwazac. czyli dalej lezakujemy.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry