reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Siema ja dalej w rozsypce katar na calego gardlo juz lepiej
Karola super fotki[emoji5]
Zazdroszcze wam grila ja na mysl o miesie to juz mi slabo
Wspolczuje bum zeby potrafia dac popalic sama wiem co mowie czuje sie fatalnie jak wyjeta z zycia

reklama
Lusia wracaj do zdrowia :)
NeSSi tak to można pracować hehe :D oby szybko się udało kochana bo ja w kolejce po Tobie jestem ;)
Bum i jak nocka minela?
U mnie dziś zaczynają się dni płodne także czas start! ;)

Lusia wracaj do zdrowia :)
NeSSi tak to można pracować hehe :D oby szybko się udało kochana bo ja w kolejce po Tobie jestem ;)
Bum i jak nocka minela?
U mnie dziś zaczynają się dni płodne także czas start! ;)
Dzialajcie,działajcie ... wypoczęci,zrelaxowani :) ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Praca, praca ... i po pracy .. - Jak mawia mój Szogun ''to jest życie'' :D
Wpadłam do biedronki bo mają na stanie dywany na tarasy i balkony, więc jeden chapnęłam .. i zaraz zabieram młodego na ekstra ćwiczenia manualne pod tytułem: ''będe sprzątał taras'' :D wszystkie chwyty ze szczotą ma dozwolone :D:D

Kruczyca - ja się nic a nic nie pogniewam jak bedziesz pierwsza :D Więc wyduś z tego swojego ile się tylko da - do maximum :D

Luxuorius - ej Luxia .... te mdłości całe to wina Twojego Tomka ... weź go za fraki niech stanie na głowie by Cię w końcu czymś nakarmić :D

Siema ja dalej w rozsypce katar na calego gardlo juz lepiej
Karola super fotki[emoji5]
Zazdroszcze wam grila ja na mysl o miesie to juz mi slabo
Wspolczuje bum zeby potrafia dac popalic sama wiem co mowie czuje sie fatalnie jak wyjeta z zycia
Zdrówka kochana, ja mam katarzis co weekend :/

Czesc Dziewczynki!
Przepraszam,ze ja tak rzadko,ale ogarnac sie zniczym nie moge ostatnio :(.Ktoras zaciazyla szczesliwie pod moja nieobecnosc moze?..u mnie 11 dzien fl i test wczoraj robilam to wyszedl negatywnie.Odstawilam wiec dzisiaj Duphaston i czekam na @ mimo,ze brak objawow mam PMSu...No nic,tak bywa ze jak czlowiek sie stara to nic nei wychodzi....

reklama
Praca, praca ... i po pracy .. - Jak mawia mój Szogun ''to jest życie'' :D
Wpadłam do biedronki bo mają na stanie dywany na tarasy i balkony, więc jeden chapnęłam .. i zaraz zabieram młodego na ekstra ćwiczenia manualne pod tytułem: ''będe sprzątał taras'' :D wszystkie chwyty ze szczotą ma dozwolone :D:D

Kruczyca - ja się nic a nic nie pogniewam jak bedziesz pierwsza :D Więc wyduś z tego swojego ile się tylko da - do maximum :D

Luxuorius - ej Luxia .... te mdłości całe to wina Twojego Tomka ... weź go za fraki niech stanie na głowie by Cię w końcu czymś nakarmić :D

Zdrówka kochana, ja mam katarzis co weekend :/
on dba bym miala co jesc, ale mi smakuja tylko lody....i ewnetualnie chipsy, wiem niezdrowe..

Do góry