reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Siema ja dalej w rozsypce katar na calego gardlo juz lepiej
Karola super fotki[emoji5]
Zazdroszcze wam grila ja na mysl o miesie to juz mi slabo
Wspolczuje bum zeby potrafia dac popalic sama wiem co mowie czuje sie fatalnie jak wyjeta z zycia

reklama
Lusia wracaj do zdrowia :)
NeSSi tak to można pracować hehe :D oby szybko się udało kochana bo ja w kolejce po Tobie jestem ;)
Bum i jak nocka minela?
U mnie dziś zaczynają się dni płodne także czas start! ;)

Lusia wracaj do zdrowia :)
NeSSi tak to można pracować hehe :D oby szybko się udało kochana bo ja w kolejce po Tobie jestem ;)
Bum i jak nocka minela?
U mnie dziś zaczynają się dni płodne także czas start! ;)
Dzialajcie,działajcie ... wypoczęci,zrelaxowani :) ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Praca, praca ... i po pracy .. - Jak mawia mój Szogun ''to jest życie'' :D
Wpadłam do biedronki bo mają na stanie dywany na tarasy i balkony, więc jeden chapnęłam .. i zaraz zabieram młodego na ekstra ćwiczenia manualne pod tytułem: ''będe sprzątał taras'' :D wszystkie chwyty ze szczotą ma dozwolone :D:D

Kruczyca - ja się nic a nic nie pogniewam jak bedziesz pierwsza :D Więc wyduś z tego swojego ile się tylko da - do maximum :D

Luxuorius - ej Luxia .... te mdłości całe to wina Twojego Tomka ... weź go za fraki niech stanie na głowie by Cię w końcu czymś nakarmić :D

Siema ja dalej w rozsypce katar na calego gardlo juz lepiej
Karola super fotki[emoji5]
Zazdroszcze wam grila ja na mysl o miesie to juz mi slabo
Wspolczuje bum zeby potrafia dac popalic sama wiem co mowie czuje sie fatalnie jak wyjeta z zycia
Zdrówka kochana, ja mam katarzis co weekend :/

Czesc Dziewczynki!
Przepraszam,ze ja tak rzadko,ale ogarnac sie zniczym nie moge ostatnio :(.Ktoras zaciazyla szczesliwie pod moja nieobecnosc moze?..u mnie 11 dzien fl i test wczoraj robilam to wyszedl negatywnie.Odstawilam wiec dzisiaj Duphaston i czekam na @ mimo,ze brak objawow mam PMSu...No nic,tak bywa ze jak czlowiek sie stara to nic nei wychodzi....

reklama
Praca, praca ... i po pracy .. - Jak mawia mój Szogun ''to jest życie'' :D
Wpadłam do biedronki bo mają na stanie dywany na tarasy i balkony, więc jeden chapnęłam .. i zaraz zabieram młodego na ekstra ćwiczenia manualne pod tytułem: ''będe sprzątał taras'' :D wszystkie chwyty ze szczotą ma dozwolone :D:D

Kruczyca - ja się nic a nic nie pogniewam jak bedziesz pierwsza :D Więc wyduś z tego swojego ile się tylko da - do maximum :D

Luxuorius - ej Luxia .... te mdłości całe to wina Twojego Tomka ... weź go za fraki niech stanie na głowie by Cię w końcu czymś nakarmić :D

Zdrówka kochana, ja mam katarzis co weekend :/
on dba bym miala co jesc, ale mi smakuja tylko lody....i ewnetualnie chipsy, wiem niezdrowe..

Do góry