reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Testosteron też badałaś ? Bo prolaktyna Jak mniemam w normie ?
Co do moich płodnych - to chyba mam ... ale kto go tam wie ...

Ostatnia edycja:
reklama
Nessi tak baadalam i byl ok , jeszcze sie z ginem smialam bo tem odczytujac wynik powiedział no to facetem nie jesteś a ja mu naa to , że cale szczęście [emoji12]
A prolaktyne mam ok , kiedy ja to badalam tydzień temu było coś
10.6 jak dobrze pamiętam ...
Ale dziewczyny pisały, ze wynik ok.

Masz nie masz , oby się udało rodzeństwo dla synusia [emoji8]

Hello :D u nas ciągle pada od wczorajszego wieczoru także ten bardzo super :)

Xbumx zostaw termometr testy i resztę i działajcie bez tego co ma być będzie chociaż do wizyty endo :) bo wszystko jest ok a może w głowie masz zablokowane :)

Karola &&&& za wizytyte :)

Nessi no i nie przyjdzie przez kolejne 9miesiecy :D &&&

My dzisiaj do mamuśki mojej jedziemy :))

Lux a Ty kiedy następna wizyta w następnym tyg ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka
6.05: Kamila - monitoring
9.05: Luska - monitoring
11.05: Luska - monitoring

Kogo dopisać? :)

Dzień dobry dziewczyny,

oleczka: to przyjemnej wizyty u mamy :)

karola: kciuki za wizytę! &&&&&&&&&&&

julia: jak po nocce?

tęczowa: myślę o tobie kochana i ściskam mocno!

U mnie słoneczny poranek, ale chyba coś się będzie chmurzyć. W planach dzisiaj dużo nie mam, więc będzie czas na relaks, na pracę i na coś jeszcze :D Pierwsze promienie słoneczka złapane i buzia już mniej blada :)

Anula, Nessi, Julia, Moniusia, Luska, Lux, Tynka, Karola, Kruczyca, Azylek - meldować się proszę z rana! Jaki macie plan na końcówkę tygodnia?

Udanego dnia!

hej, nocke mialam tragiczna, mdlosci nie dawaly mi spac, jeczalam, ze to moja ostania ciaza i jak urodze to kolejnej nie planuje...
Oleczka za tydzien mam wizyte na 18-ta

karola, &&& Przecież jest ok :) Pięknych widoków :)

Jugosława, zazdroszczę słoneczka... :) U mnie deszcz, ponuro... Tyle, że ja się cieszę, bo podleje ogród ;)

Dziś umawiam się do lekarza, bo odpisał, że podejdziemy na mniejszych dawkach, sama mu to zaproponowałam (ogólnie to nie są małe dawki, ale dla mnie tak) menopur 150 + letrozol (lek na raka piersi-czego ja jeszcze nie będę brała:p) Letrozol to coś takiego jak CLO z tego co czytałam. Też mu miałam zaproponować CLO, bo pamiętam, że dobrze reagowałam, ale pomyśleliśmy podobnie skoro to jakiś zamiennik to ok :) Najważniejsze, że zastanowił się. Tylko już nie mam refundowanych leków... i zabulę ok. 2 tys... no, ale to i tak niewiele jakbym miała płacić za wszystko...

Czytałam, że jest projekt ustawy o in vitro.. chcą zapładniać tylko 1 komórkę..

reklama
Do góry