reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry .

Karola no super bejbik ! [emoji7]
No to dobrze pisalam ze prenatalne też miałam tylko w 20tc .
Czyżby była wstydliwa dziewczynka [emoji4]

U mnie weny brak, lekarz z małą był musieliśmy jechać do stomatologa z dzieckiem na zastrzyk przeciw bólowy , trochę jest lepiej ale dalej się mocno pchają te zęby u gory 4 idą na raz a na dole 3 to musi być ból [emoji17]

reklama
Dzień dobry .

Karola no super bejbik ! [emoji7]
No to dobrze pisalam ze prenatalne też miałam tylko w 20tc .
Czyżby była wstydliwa dziewczynka [emoji4]

U mnie weny brak, lekarz z małą był musieliśmy jechać do stomatologa z dzieckiem na zastrzyk przeciw bólowy , trochę jest lepiej ale dalej się mocno pchają te zęby u gory 4 idą na raz a na dole 3 to musi być ból [emoji17]
Jeju aż tak źle? Niech szybko wychodzą

Hej[emoji4] Ja juz po. Moje malenstwo ( więcej niestety nie ujrzelismy) ma się dobrze. Wymiary ma ok. Co do prenatalnych to moja gin kieruje dopiero koło 20 tyg, więc skoro nie ma podstaw to raczej nie będziemy robić tego w 23 tyg. A oto i zdjęcie:
Zobacz załącznik 756568

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
jaka slodka fasolka :-) :)

Kamila to nie wiesz że oni po to żyją żeby robić na złość ;)
No aż tak źle , ani jeść ani nic , dziś spała od 11-15 po południem aż tak długo , ciągle w łóżku i przy mnie , nawet P nie umie mnie podmienic od wczoraj a przy tym wszystkik gorączka , smarki i niezły kaszel ..
No i leki mamy oby pomogło szybko , choć dopóki nie wyjdą nic na to nie możemy zbytnio poradzić [emoji57]

No aż tak źle , ani jeść ani nic , dziś spała od 11-15 po południem aż tak długo , ciągle w łóżku i przy mnie , nawet P nie umie mnie podmienic od wczoraj a przy tym wszystkik gorączka , smarki i niezły kaszel ..
No i leki mamy oby pomogło szybko , choć dopóki nie wyjdą nic na to nie możemy zbytnio poradzić [emoji57]
No tak. Ale oby leki chociaż zlagodzily objawy i dały żyć

Hejo

Jugo hehe z rana to prosto do lozka wskoczylam;)
Dopiero po 14 wstalam, szybko sprzatanie, pranie i obiad i tak po 17 poszlam spac dalej, i za chwile znow do pracy wychodze.
W pracy w miare.;)

Anula no grila to ja tez juz mam dosv na jakis czas;) hehe

Moniusia fajnie ze jest plan, ja trzymam kciuki za Ciebie;)

Xbum wspolczuje twojemu malenstwu ze tak musi sie meczyc;(
Nam zabki wychodzily od 4 miesiaca wiec do roku mielismy wszystkie.

Karola jaka fajna dzidzia;)
No to ladnie wypoczywaj i raczej wyjscie w gory nie wskazane, odbijecie sobie to kiedy indziej;)

Wstawać śpiochy! :) Już czwartek! Zaraz weekend :D

Dzisiaj 16 dc ... jajnik lewy mnie napitala, że aż szok ... owu jak nic :szok: i to z lewego ...znowu i jak w zegarku. Wczoraj poszaleliśmy, że hej ... całą noc nie spałam. Fajnie, że dzisiaj praca tylko do 11:00 bo moje wszystkie zmysły wołają łóżko - tym razem do snu.

Karola- piękny dzidziuś ! :)
Bum - zdrówka dla młodej!
Anula - odpal grilla jak już masz dość - chętnie przygarnę, tylko nie mam gdzie grillować :D

Uciekam się szykować do pracy, resztę nadrobię jak wrócę - a wrócę dzisiaj ekstra szybko uff :)
Udanego i słonecznego dnia życze :)

Dzień dobry

Ness chyba podpale grilla :) a nie odpale ....
Miłej pracy ..... no i fajnie ze działacie :) oby szybko " się udało " ....

kawa ??

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry