reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hey ... i ja melduje się po " majówkowo " .... dosyć mam już grilla ... polędwiczki na obiad zapodam .... właśnie z zakupów wróciłam,kawsia zrobiona i zaraz działam .... musze was nadrobić :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula: no wreszcie :D Czyli mówisz, że się grillowo zaspokoiłaś na trochę :D Pogoda dopisała, atmosfera była idealnie do grillowania :)

karola: &&&&&&&&&&&&&&&&& od rana zaciskam za waszą wizytę :) Na którą masz?

lux: grunt to znaleźć jakiś sposób na te mdłości, żeby chociaż trochę lżej było....

moniusia: no! To plan jest, teraz tylko działać :D Coś czuję, że to będzie to szczęśliwe podejście! A co do deszczu to fakt, potrzebny, bo ziemia sucha :/

anula, noooo ja też... ile można... tyle, że ja przez tydzień kiełbachę z ogniska, bo na budowie... masakra :p Dzisiaj robię schab, mniam, mniam :p

Jugosława, przestań Kochana :p nie wierzę już w takie cuda;d

anula: no wreszcie :D Czyli mówisz, że się grillowo zaspokoiłaś na trochę :D Pogoda dopisała, atmosfera była idealnie do grillowania :)

karola: &&&&&&&&&&&&&&&&& od rana zaciskam za waszą wizytę :) Na którą masz?

lux: grunt to znaleźć jakiś sposób na te mdłości, żeby chociaż trochę lżej było....

moniusia: no! To plan jest, teraz tylko działać :D Coś czuję, że to będzie to szczęśliwe podejście! A co do deszczu to fakt, potrzebny, bo ziemia sucha :/
no jedzenie golabkow na raty, do poludnia dwa, teraz dwa, mam nadzieje, ze sie nie porzygam

moniusia: wiadomo, że lepiej podchodzić tak na zimno do tych spraw, ale warto mieć nadzieję :) Jak ty jej nie masz to ja mam ją za ciebie :) Każde podejście do tematu to tak na prawdę nowe szanse, bo nie wiadomo co się wydarzy :)

lux: gołąbki smaczne :) A jak w sklepie? Ruch duży? I jak niunia?

Jugo,Monius styka mi i to na długo ....juz zrobiłam polędwiczki w sosie pieczarkowym-wyszły bomba :) ....

Jugo taa majówka udana w każdym tego słowa znaczeniu heh ... dziś coś pogoda kiepska bo wiatr i słońca malo ... ale nie można mieć wszystkiego :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula: polędwiczki na pewno pyszne! U mnie też wietrznie, ale w miarę ciepło. Co prawda nie tak jak wczoraj, ale nie ma co narzekać. Niedługo upały i lato przyjdzie i wtedy będziemy tęsknić za chłodkiem :p

moniusia: wiadomo, że lepiej podchodzić tak na zimno do tych spraw, ale warto mieć nadzieję :) Jak ty jej nie masz to ja mam ją za ciebie :) Każde podejście do tematu to tak na prawdę nowe szanse, bo nie wiadomo co się wydarzy :)

lux: gołąbki smaczne :) A jak w sklepie? Ruch duży? I jak niunia?
dzis chodza, ale szalu nie ma, bo pada caly dzien, niunia ok, juz sie smieje, ale daje tez popalic, nerwus maly jest

reklama
Czesc ja geheny ciag dalszy katar i gardlo boli. Robie rolade z bita smietana i galaretka bo mnie naszlo wstawie fotke pozniej. Schudlam 5 kg bo nie moge jesc wygladam strasznie cienie pod oczami katastrofa. Bum zaciazysz bo juz masz dziecko uregulujesz co trzeba i bedzie dzidzius ja nie wam ani weny ani checi wiec odpuscilismy ale ja jakos do zycia nie moge wrocic tak podupadlam na zdrowiu

Do góry