reklama
NeSSi
Moderatorka
kruczyca: ja też dzisiaj w ZOO byłam Widziałam m.in. jak słoń wali kupę
Fizjologia to podstawa
Ciekawe co myśli potem ten pan jak taczkami jedną na raty wywozi hahahahha
Jugo eee przewalone i tyle , az mi sie przytulanek odechciewa ..
Dlatego ja już nie lookam na temperatury bo mi smak życia zabijają
NeSSi
Moderatorka
Nessi a weź zdolowalam się bardzo i jakoś straciłam nadzieję ...
Wszystkie pozachodzicie a ja tu będę gnic [emoji107]
E tam ... (__)___) już patrz jak zachodzimy no ... wiater wiunie to może coś się zapyli. Ale lupę weź bo nie wiem czy te pyłki takie łatwe do oglądania Pierdoło Ty moja To nie wyścigi . Walnij browca zimnego jak ja a potem się bzyknij dla zasady ... rano ładny make up ... i tak każdego dnia tylko nie polecam piwa bo grozi uzależnieniem
I uśmiechnij się do mnie ... wywal termometr gdzie do szafy, najwyżej jutro się przeprosicie Dzisiaj robimy Luuuzy
Na zdrowie ! Pij ze mną
Nessi hahaa a co pijesz
karmi czy skuszona na coś mocniejszego? [emoji16]
Dziewczyno ty umiesz zrobić tak , że mordka się śmieje [emoji8]
Nie dziś się nie napije , ale chętnie ty wypij za moje
zdrowie [emoji4]
Ale wiesz jak to jest sa zalamki...
Człowiek by miał na prywatnie to wszystkiego się szybciej dowie a tak to czekać na zbawienie ...
zdrowie [emoji4]
Człowiek by miał na prywatnie to wszystkiego się szybciej dowie a tak to czekać na zbawienie ...
NeSSi
Moderatorka
Nessi hahaa a co pijesz
zdrowie [emoji4]
A pewnie, że karmi - co ja innego mogę ? I tak po karmi świat mi się kręci ... moja dynka cienka jak pergamin Po piwie bym się jeszcze mogła w Las Vegas na kacu znaleźć
Wiem, że się martwisz ... a gin Ci czekać kazał ? wybacz bo ja mam pamięc ale do góra jednego dnia. Moja ginka mi mówiła, że nawet pomiar temp. jak wskazuje owu- to nie znaczy, że ona była. Bo potwierdzeniem owu jest tylko i wyłącznie ciąża. Cykle bezowulacyjne to też nie jest nic dziwnego, po zabiegu mi mówiła, że mogę nawet mieć przez kilka cykli. Grom go z tym wie ... jak to się tam wszystko steruje. Może programator nam pierdzielnął ?
-------------------------------------------
Jak mi któraś nie zobaczy tego filmu to nie gadam!
Link do: Always (O-jik Geu-dae-man) 2011 Napisy PL
Przepiękny film! A się śmiałam, że Koreański
Noty filmu: Link do: O-jik Geu-dae-man
Ostatnia edycja:
No mi gin kazał czekać i przyjść po tym endokrynologu , którego mam na 23 sierpnia [emoji48]
Bo oni mają mi tam badania po robić i jakiś rezonans czy coś..
Bo te podstawowe badania mam ok a te cykle mi się tak piernicza.. A ja miałam śluz nawet piękny przejrzysty jak na owu ..
Ehh..
A ty teściorki robisz na owu?
Jaa tam piwo mogę pić ale smakowe lub z sokiem takiego zwykłego bym się nie napila
[emoji1] tylko po pół to już mam brzuch jak w 9 miesiącu i siuram co 2 minuty [emoji23]
Bo te podstawowe badania mam ok a te cykle mi się tak piernicza.. A ja miałam śluz nawet piękny przejrzysty jak na owu ..
Ehh..
Jaa tam piwo mogę pić ale smakowe lub z sokiem takiego zwykłego bym się nie napila
[emoji1] tylko po pół to już mam brzuch jak w 9 miesiącu i siuram co 2 minuty [emoji23]
NeSSi
Moderatorka
No mi gin kazał czekać i przyjść po tym endokrynologu , którego mam na 23 sierpnia [emoji48]
Ehh..
O cholera to do sierpnia de facto jeszcze sporo czasu ehhh...ale pierniczą Ci się w jakim sensie ?
Ja bez testów owu jadę, z zasady wiem, że jak mam śluz to będzie (__)___) - jak nie mam to będą płodne. Znaczy mam ale w środku ... na zewnątrz sucho ...
Jak pisałam ... nie spinam się bo się ciązy boję, bedziemy się miziać bez wzgl. na płodne Pierwszy raz był w niedzielę - Po Bożemu wczoraj nic bo nocowaliśmy u mojej mamy ... ekhmm.. a dzisiaj zobaczymy
reklama
Nessi no mam nieregularne ostatnio był 32 , wczesniej 39 a nawet dochodziło do ponad 40 ..
No a luteina nie chce mi wyregulowac cyklu wcale , jeszcze zauważyłam , ze wydłużala ...
No właśnie do sierpnia bardzo dużo czasu i chyba oszaleje...
Wiesz zaczne szukac innego gin , pojde i co znow mi da na badania te same co sa ok , zacznie działanie luteina po ktorej mi nie pomoga nic , wiec chyba ten endo jedyna pomoc ...
Serio nie dosc ze sie na niczym nie znam czarna magia , to jeszcze nie ma nic szybciej z nfz a na prywatnie poki nie pracuje mnie nie stać bo w miesiącu na bank to jedna wizyta nie będzie + wszystkie badanis platne , choć nfz tez były ...
Tak jak pisalam zostało mi czekać do sierpnia i czekać na cud , choć w dzisiejszych czasach raczej sie nie zdarzaja .
A ty teraz jakoś masz płodne nie? No to poprzytulajcie się , niestety z ciąża to nie wiadomo czy będzie dobrze , czy nie , ważne chyba żeby dbać o nią od początku [emoji9]
No a luteina nie chce mi wyregulowac cyklu wcale , jeszcze zauważyłam , ze wydłużala ...
No właśnie do sierpnia bardzo dużo czasu i chyba oszaleje...
Wiesz zaczne szukac innego gin , pojde i co znow mi da na badania te same co sa ok , zacznie działanie luteina po ktorej mi nie pomoga nic , wiec chyba ten endo jedyna pomoc ...
Serio nie dosc ze sie na niczym nie znam czarna magia , to jeszcze nie ma nic szybciej z nfz a na prywatnie poki nie pracuje mnie nie stać bo w miesiącu na bank to jedna wizyta nie będzie + wszystkie badanis platne , choć nfz tez były ...
Tak jak pisalam zostało mi czekać do sierpnia i czekać na cud , choć w dzisiejszych czasach raczej sie nie zdarzaja .
A ty teraz jakoś masz płodne nie? No to poprzytulajcie się , niestety z ciąża to nie wiadomo czy będzie dobrze , czy nie , ważne chyba żeby dbać o nią od początku [emoji9]