reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi a weź zdolowalam się bardzo i jakoś straciłam nadzieję ...
Wszystkie pozachodzicie a ja tu będę gnic [emoji107]

Nessi a weź zdolowalam się bardzo i jakoś straciłam nadzieję ...
Wszystkie pozachodzicie a ja tu będę gnic [emoji107]

E tam ... (__)___) już patrz jak zachodzimy no ... wiater wiunie to może coś się zapyli. Ale lupę weź bo nie wiem czy te pyłki takie łatwe do oglądania :) Pierdoło Ty moja :) To nie wyścigi . Walnij browca zimnego jak ja a potem się bzyknij dla zasady ... rano ładny make up ... i tak każdego dnia :D tylko nie polecam piwa bo grozi uzależnieniem :D
I uśmiechnij się do mnie ... wywal termometr gdzie do szafy, najwyżej jutro się przeprosicie :) Dzisiaj robimy Luuuzy :)
Na zdrowie ! Pij ze mną :D

Nessi hahaa a co pijesz
karmi czy skuszona na coś mocniejszego? [emoji16]
Dziewczyno ty umiesz zrobić tak , że mordka się śmieje [emoji8]
Nie dziś się nie napije , ale chętnie ty wypij za moje
zdrowie [emoji4]
Ale wiesz jak to jest sa zalamki...
Człowiek by miał na prywatnie to wszystkiego się szybciej dowie a tak to czekać na zbawienie ...

Nessi hahaa a co pijesz
karmi czy skuszona na coś mocniejszego? [emoji16]
Dziewczyno ty umiesz zrobić tak , że mordka się śmieje [emoji8]
Nie dziś się nie napije , ale chętnie ty wypij za moje
zdrowie [emoji4]
Ale wiesz jak to jest sa zalamki...
Człowiek by miał na prywatnie to wszystkiego się szybciej dowie a tak to czekać na zbawienie ...

A pewnie, że karmi - co ja innego mogę ? I tak po karmi świat mi się kręci ... moja dynka cienka jak pergamin :D Po piwie bym się jeszcze mogła w Las Vegas na kacu znaleźć :D
Wiem, że się martwisz ... a gin Ci czekać kazał ? wybacz bo ja mam pamięc ale do góra jednego dnia. Moja ginka mi mówiła, że nawet pomiar temp. jak wskazuje owu- to nie znaczy, że ona była. Bo potwierdzeniem owu jest tylko i wyłącznie ciąża. Cykle bezowulacyjne to też nie jest nic dziwnego, po zabiegu mi mówiła, że mogę nawet mieć przez kilka cykli. Grom go z tym wie ... jak to się tam wszystko steruje. Może programator nam pierdzielnął ? o_O

-------------------------------------------

Jak mi któraś nie zobaczy tego filmu to nie gadam!

Link do: Always (O-jik Geu-dae-man) 2011 Napisy PL

Przepiękny film! A się śmiałam, że Koreański :)
Noty filmu: Link do: O-jik Geu-dae-man

Ostatnia edycja:
No mi gin kazał czekać i przyjść po tym endokrynologu , którego mam na 23 sierpnia [emoji48]
Bo oni mają mi tam badania po robić i jakiś rezonans czy coś..
Bo te podstawowe badania mam ok a te cykle mi się tak piernicza.. A ja miałam śluz nawet piękny przejrzysty jak na owu ..
Ehh..
A ty teściorki robisz na owu?
Jaa tam piwo mogę pić ale smakowe lub z sokiem takiego zwykłego bym się nie napila
[emoji1] tylko po pół to już mam brzuch jak w 9 miesiącu i siuram co 2 minuty [emoji23]

Nessi co do filmu , mój P uwielbia chińskie , japońskie , koreańskie to chyba to samo , wiec na piątek sobie zobaczymy [emoji4]
A że miłosny to plus dla mnie bo ja
lubię [emoji169]

No mi gin kazał czekać i przyjść po tym endokrynologu , którego mam na 23 sierpnia [emoji48]
Bo oni mają mi tam badania po robić i jakiś rezonans czy coś..
Bo te podstawowe badania mam ok a te cykle mi się tak piernicza.. A ja miałam śluz nawet piękny przejrzysty jak na owu ..
Ehh..
A ty teściorki robisz na owu?
Jaa tam piwo mogę pić ale smakowe lub z sokiem takiego zwykłego bym się nie napila
[emoji1] tylko po pół to już mam brzuch jak w 9 miesiącu i siuram co 2 minuty [emoji23]

O cholera to do sierpnia de facto jeszcze sporo czasu ehhh...ale pierniczą Ci się w jakim sensie ?

Ja bez testów owu jadę, z zasady wiem, że jak mam śluz to będzie (__)___) - jak nie mam to będą płodne. Znaczy mam ale w środku ... na zewnątrz sucho ...
Jak pisałam ... nie spinam się bo się ciązy boję, bedziemy się miziać bez wzgl. na płodne :) Pierwszy raz był w niedzielę - Po Bożemu :D wczoraj nic bo nocowaliśmy u mojej mamy ... ekhmm.. a dzisiaj zobaczymy :)

reklama
Nessi no mam nieregularne ostatnio był 32 , wczesniej 39 a nawet dochodziło do ponad 40 ..
No a luteina nie chce mi wyregulowac cyklu wcale , jeszcze zauważyłam , ze wydłużala ...
No właśnie do sierpnia bardzo dużo czasu i chyba oszaleje...
Wiesz zaczne szukac innego gin , pojde i co znow mi da na badania te same co sa ok , zacznie działanie luteina po ktorej mi nie pomoga nic , wiec chyba ten endo jedyna pomoc ...
Serio nie dosc ze sie na niczym nie znam czarna magia , to jeszcze nie ma nic szybciej z nfz a na prywatnie poki nie pracuje mnie nie stać bo w miesiącu na bank to jedna wizyta nie będzie + wszystkie badanis platne , choć nfz tez były ...
Tak jak pisalam zostało mi czekać do sierpnia i czekać na cud , choć w dzisiejszych czasach raczej sie nie zdarzaja .

A ty teraz jakoś masz płodne nie? No to poprzytulajcie się , niestety z ciąża to nie wiadomo czy będzie dobrze , czy nie , ważne chyba żeby dbać o nią od początku [emoji9]

Do góry