reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mam do was pytanko .
Wedlug wykresu to w tym cyklu serio raczej owu brak co nie?

Ten jest z wczzesniejszego cyklu
Screenshot_2016-05-03-19-15-15.png

A ten z tego cyklu

Screenshot_2016-05-03-19-16-19.png

Załączniki

• Screenshot_2016-05-03-19-15-15.png
    Screenshot_2016-05-03-19-15-15.png
    66,6 KB · Wyświetleń: 246
  • Screenshot_2016-05-03-19-16-19.png
    Screenshot_2016-05-03-19-16-19.png
    63,4 KB · Wyświetleń: 250
xbum: jak dla mnie w tym cyklu nie było jeszcze owu. Nie ma skoku ani dwóch faz temperatury :(

kruczyca: pogoda idealna na wycieczki :)

lux: no to dzisiaj wcześniej hop do łóżeczka i odpoczywaj i ty i fasolka :)

Jugo tez mi tak sie wydaje [emoji22]
A we wczesniejszym chyba cos dopiero 27 dc skoczylo ale wstpie , ze to owu moglabyc ..

xbum: a jak wygląda pierwsza część tego wykresu z zeszłego cyklu? Jakby faktycznie tego 26/27 miała być owulacja to wychodzi na to, że bardzo krótka jest faza lutealna :/ Co dobre nie jest :/

Xbum na moje oko rowniez niebylo owulavcji....nie ma dwoch faz temperatur tak jak Jugo pisze!!

Jugo trzymaj kciuki probuje sie wyciszyc i niestresowac przed praca....swoja droga to straszne ze do takich rzeczy doszlo...

Jugo nie mam wykresu bo wtedy chora byłam i nie mierzylam ...

No nic no , na cud muszę czekać może kiedyś owu będzie..

julia: przykre, że tak się musisz stresować :( Trzymam kciuki, żeby nie było tak źle :(

xbum: aa rozumiem. No nic. Trzeba czekać :)

reklama
Do góry