reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mam do was pytanko .
Wedlug wykresu to w tym cyklu serio raczej owu brak co nie?

Ten jest z wczzesniejszego cyklu
Screenshot_2016-05-03-19-15-15.png

A ten z tego cyklu

Screenshot_2016-05-03-19-16-19.png

Załączniki

• Screenshot_2016-05-03-19-15-15.png
    Screenshot_2016-05-03-19-15-15.png
    66,6 KB · Wyświetleń: 250
  • Screenshot_2016-05-03-19-16-19.png
    Screenshot_2016-05-03-19-16-19.png
    63,4 KB · Wyświetleń: 254
xbum: jak dla mnie w tym cyklu nie było jeszcze owu. Nie ma skoku ani dwóch faz temperatury :(

kruczyca: pogoda idealna na wycieczki :)

lux: no to dzisiaj wcześniej hop do łóżeczka i odpoczywaj i ty i fasolka :)

Jugo tez mi tak sie wydaje [emoji22]
A we wczesniejszym chyba cos dopiero 27 dc skoczylo ale wstpie , ze to owu moglabyc ..

xbum: a jak wygląda pierwsza część tego wykresu z zeszłego cyklu? Jakby faktycznie tego 26/27 miała być owulacja to wychodzi na to, że bardzo krótka jest faza lutealna :/ Co dobre nie jest :/

Xbum na moje oko rowniez niebylo owulavcji....nie ma dwoch faz temperatur tak jak Jugo pisze!!

Jugo trzymaj kciuki probuje sie wyciszyc i niestresowac przed praca....swoja droga to straszne ze do takich rzeczy doszlo...

Jugo nie mam wykresu bo wtedy chora byłam i nie mierzylam ...

No nic no , na cud muszę czekać może kiedyś owu będzie..

julia: przykre, że tak się musisz stresować :( Trzymam kciuki, żeby nie było tak źle :(

xbum: aa rozumiem. No nic. Trzeba czekać :)

reklama
Do góry