reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry laseczki [emoji8]

Lux mdłości z rana jak śmietana , będzie dziewczynka [emoji4]

Kruczyca no kochanie trzymam za ciebie kciukasy, oby się udało i było owocnie [emoji524][emoji523][emoji522][emoji525]
A za 9miesięcy był z wami bejbik!
Julia a u mnie leje , daj trochę sloneczka [emoji9]

Nessi , Moniusia , Kruczyca , Marchewka kiedy następna @ aktualizacja tabelki [emoji780][emoji780][emoji780]

Dzień dobry laseczki [emoji8]

Lux mdłości z rana jak śmietana , będzie dziewczynka [emoji4]

Kruczyca no kochanie trzymam za ciebie kciukasy, oby się udało i było owocnie [emoji524][emoji523][emoji522][emoji525]
A za 9miesięcy był z wami bejbik!
Julia a u mnie leje , daj trochę sloneczka [emoji9]

Nessi , Moniusia , Kruczyca , Marchewka kiedy następna @ aktualizacja tabelki [emoji780][emoji780][emoji780]
nam sie cos tak zdaje, ze dziewczynka u mnie mieszka :laugh2:

Julia no u mnie pada za 20 min wychodzi słońce , później znów pada taka pogoda do doopy ...
P wczoraj był w pracy , dziś wolne i będziemy siedzieć w domu ..

Lux no jeszcze trochę i będziemy wiedzieć hihi , szybko zleci [emoji4]

karola a u ciebie to może już na usg będzie widać płeć [emoji41]

Dzień dobry dziewczyny,

xbum: wczoraj to miałam trochę pracy a później zwiedzanie ze znajomymi okolicy :) Dzisiaj wyjechali, więc zupełnie po gościach.

kruczyca: jakie plany na wtoreczek? Wy teraz w nastroju poślubnym to bzykanko jak ta lala :D

julia: mamy podobny termin @ ;) Jak samopoczucie?

U nas dzisiaj leniwy dzień...w końcu! Trzeba kiedyś odpocząć ;)

Hejka dziewczyny :) ją coś weny nie mam pisze posta i go kasuje :/

Ale co najważniejsze jestem non stop na bieżąco :D

Co do tycia w ciąży z Zuza pytali czy w bliźniaczej ciąży jestem :D także możecie sobie wyobrazić jaki miałam brzuchol :) rozstępy też mam[emoji14]

A co do gór to czemu nie można jeździć ? Ją mieszkam na dolnym śląskie i dwa dni temu byliśmy w Karpaczu i jak przeczytałam Was to schize teraz mam jak to ja[emoji14]

Co do mdłości ją się tym nie sugeruje z Zuza nie miałam szczerze czasami mam przeczucie że chłopak ale żebym intensywnie o tym myślała to nie bez znaczenia jaką płeć aby zdrowe było i dotrzymać do końca :)

Czy któraś testuje na dniach ?[emoji14]

Ją po porodzie z Zuza zrzucilam wszystko w rok[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Julia no u mnie pada za 20 min wychodzi słońce , później znów pada taka pogoda do doopy ...
P wczoraj był w pracy , dziś wolne i będziemy siedzieć w domu ..

Lux no jeszcze trochę i będziemy wiedzieć hihi , szybko zleci [emoji4]

karola a u ciebie to może już na usg będzie widać płeć [emoji41]
pewnie na prenatalnych juz zobacze :-) :)

Hej[emoji4]

Bum, nie wiem jak to będzie. Mam nadzieję ze coś tam podpatrzymy ale to narazie na dwoje babka wrozyla.

Oleczka, jakby nie patrzec gory to juz inne cisnienie a i wysilek wiekszy. Wiadomo zebto nie sluzy ale wydaje mi sie ze to brdzoej dot gor wysokich a nie niewielkich wzniesien[emoji4]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry