reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry laseczki [emoji8]

Lux mdłości z rana jak śmietana , będzie dziewczynka [emoji4]

Kruczyca no kochanie trzymam za ciebie kciukasy, oby się udało i było owocnie [emoji524][emoji523][emoji522][emoji525]
A za 9miesięcy był z wami bejbik!
Julia a u mnie leje , daj trochę sloneczka [emoji9]

Nessi , Moniusia , Kruczyca , Marchewka kiedy następna @ aktualizacja tabelki [emoji780][emoji780][emoji780]

Dzień dobry laseczki [emoji8]

Lux mdłości z rana jak śmietana , będzie dziewczynka [emoji4]

Kruczyca no kochanie trzymam za ciebie kciukasy, oby się udało i było owocnie [emoji524][emoji523][emoji522][emoji525]
A za 9miesięcy był z wami bejbik!
Julia a u mnie leje , daj trochę sloneczka [emoji9]

Nessi , Moniusia , Kruczyca , Marchewka kiedy następna @ aktualizacja tabelki [emoji780][emoji780][emoji780]
nam sie cos tak zdaje, ze dziewczynka u mnie mieszka :laugh2:

Julia no u mnie pada za 20 min wychodzi słońce , później znów pada taka pogoda do doopy ...
P wczoraj był w pracy , dziś wolne i będziemy siedzieć w domu ..

Lux no jeszcze trochę i będziemy wiedzieć hihi , szybko zleci [emoji4]

karola a u ciebie to może już na usg będzie widać płeć [emoji41]

Dzień dobry dziewczyny,

xbum: wczoraj to miałam trochę pracy a później zwiedzanie ze znajomymi okolicy :) Dzisiaj wyjechali, więc zupełnie po gościach.

kruczyca: jakie plany na wtoreczek? Wy teraz w nastroju poślubnym to bzykanko jak ta lala :D

julia: mamy podobny termin @ ;) Jak samopoczucie?

U nas dzisiaj leniwy dzień...w końcu! Trzeba kiedyś odpocząć ;)

Hejka dziewczyny :) ją coś weny nie mam pisze posta i go kasuje :/

Ale co najważniejsze jestem non stop na bieżąco :D

Co do tycia w ciąży z Zuza pytali czy w bliźniaczej ciąży jestem :D także możecie sobie wyobrazić jaki miałam brzuchol :) rozstępy też mam[emoji14]

A co do gór to czemu nie można jeździć ? Ją mieszkam na dolnym śląskie i dwa dni temu byliśmy w Karpaczu i jak przeczytałam Was to schize teraz mam jak to ja[emoji14]

Co do mdłości ją się tym nie sugeruje z Zuza nie miałam szczerze czasami mam przeczucie że chłopak ale żebym intensywnie o tym myślała to nie bez znaczenia jaką płeć aby zdrowe było i dotrzymać do końca :)

Czy któraś testuje na dniach ?[emoji14]

Ją po porodzie z Zuza zrzucilam wszystko w rok[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Julia no u mnie pada za 20 min wychodzi słońce , później znów pada taka pogoda do doopy ...
P wczoraj był w pracy , dziś wolne i będziemy siedzieć w domu ..

Lux no jeszcze trochę i będziemy wiedzieć hihi , szybko zleci [emoji4]

karola a u ciebie to może już na usg będzie widać płeć [emoji41]
pewnie na prenatalnych juz zobacze :-) :)

Hej[emoji4]

Bum, nie wiem jak to będzie. Mam nadzieję ze coś tam podpatrzymy ale to narazie na dwoje babka wrozyla.

Oleczka, jakby nie patrzec gory to juz inne cisnienie a i wysilek wiekszy. Wiadomo zebto nie sluzy ale wydaje mi sie ze to brdzoej dot gor wysokich a nie niewielkich wzniesien[emoji4]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry