reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

lux kiedys byl robiony kanalowo dwa lata temu sie rozlecial peklo szkliwo mialam jedna scianke i bylo zrobione cos pod koronke dalam za to 200 zeta zaczelo mnie to bolec i ta plomba zaczela sie ruszac bylam u 3 dentystow zaden nie chcial mi tego wyrwac pojechalam do swojej dentystki prywatnie i mi wyrwalo sie okazalo sie ze mialam pekniety rdzen zeba dlatego tak bolalo wracam do zycia ale dalej jesc niemoge do tego mi slabo wiec hemoglobina mi spadla i mam anemie znowu

reklama
wrocilam ale nie wiem na jak dlugo do iui daleko czekaja nas badania i ta procedura nie wiem ile potrwa do tego okres misie pieprzy znowu trwal 1.5 dnia reszta to plamienia

Juz po ;). Jest jeden piekny pecherzyk 20mm na prawym jajniku. Lewy niema ani jednego. Endometrium 13 mm wiec tez piekne. Cos tam mowil ze ladnie sie juz kreska na endometrum robi cokolwiek to znaczy. Na dniach owu wiec dzialany ;) w piatek jeszcze sie przejde do niego zeby zobaczyc czy pekl.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki

Luxi, u mnie chyba te objawy odchodzą w niepamiec bo czuje się coraz lepiej. Wczoraj miałam zalamke i przeryczalam całe rano. Ech, te humorki. Jutro zaczynam 12 tydzien czyli jeszcze dwa tygodnie i witaj 2 trymestrze. Luxi, czekam na Ciebie[emoji3]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Luxi, u mnie chyba te objawy odchodzą w niepamiec bo czuje się coraz lepiej. Wczoraj miałam zalamke i przeryczalam całe rano. Ech, te humorki. Jutro zaczynam 12 tydzien czyli jeszcze dwa tygodnie i witaj 2 trymestrze. Luxi, czekam na Ciebie[emoji3]

ja mialam dwa dni spokoju w piatek i sobote, ze mdlosci byly tyci tyci i tylko po 15-tej i wrocily w niedziele, ale mam humorki caly czas i spiaca jestem popoludniami, leci mi juz 7 tydzien, ale ten czas nagina!!!! widac Ci juz brzuszek? moj jest twardy i ksztalt zmienia, juz go nie wciagne a to dopiero poczatek hihihi

reklama
Tydzień temu się wazylam i chyba przytylam 0,5-1 kg. Brzucha ja nie widzę ale mój mówi ze jakiś inny sie zrobil[emoji4] Wciągnąć też już nie potrafię. Kilka dni temu miałam takie wzdęcia ze wygladalam na 7-8 miesiąc[emoji4] Na szczęście przeszło i teraz zrobił się płaski.

Do góry