reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola ahaa nie no my nie chodziliśmy po górach tylko na western city byliśmy no a to już góry czułam skoki ciśnienia w uszach ale ogólnie dobrze się czułam mam nadzieję że nie nabroil tym a kiedy masz prenatalne ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oleczka jeszcze nie wiem i szczerze gdyby nie forum to niewiedzialabym ze w ogole można zrobić nie mając wskazań.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

No ja dzis ide na nocke:/

Jugo poszlo na priv;)
No dzis do pracy wiec nasteoj kiepski:/
Przynajmniej czas Wam zlecial;)

Xbum ja przytylam 21kg z mloda, teraz wazne mniej niz przed zajsciem w ciaze z corka;)

Oleczka dokladnie mdlosciami niema co sie sugerowac;)
Ja mdlosci mialam przy synu, a przy ciazach z corkami wogole niemialam wiec...kazdy organizm inaczej reaguje i tyle;)
A jak sie bierze duphaston to on wogole wzmaga mdlosci.

Karola jak masz fajnego gina to weź skierowanie na prenatalne mi mój mimo nic mi się nie dzieje oprócz uczulenia a ja z natury uczuleniowiec jestem to powiedział że coo mu tam i daal skierowanie :) także 250 zł mam w kieszeni tylko zze ją do niego prywatnie chodzę :)

Karola no pogodaj zawsze to jakiś grosz w kieszeni :) na która masz?

Jula mi właśnie duphaston nie wzmozyl :) ale to też różnie bywa :) ją z Zuzia oprócz krwawień to nic mi nie było nawet piersi przestały szybko bolec :) ale co ciąża to inaczej może być nikt nie mówił że będzie idealnie :)

A kiedy robilyscie prenatalne mi robił w 20tc , i płaciłam 100zł prywatnie .

reklama
Do góry