reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola ahaa nie no my nie chodziliśmy po górach tylko na western city byliśmy no a to już góry czułam skoki ciśnienia w uszach ale ogólnie dobrze się czułam mam nadzieję że nie nabroil tym a kiedy masz prenatalne ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oleczka jeszcze nie wiem i szczerze gdyby nie forum to niewiedzialabym ze w ogole można zrobić nie mając wskazań.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

No ja dzis ide na nocke:/

Jugo poszlo na priv;)
No dzis do pracy wiec nasteoj kiepski:/
Przynajmniej czas Wam zlecial;)

Xbum ja przytylam 21kg z mloda, teraz wazne mniej niz przed zajsciem w ciaze z corka;)

Oleczka dokladnie mdlosciami niema co sie sugerowac;)
Ja mdlosci mialam przy synu, a przy ciazach z corkami wogole niemialam wiec...kazdy organizm inaczej reaguje i tyle;)
A jak sie bierze duphaston to on wogole wzmaga mdlosci.

Karola jak masz fajnego gina to weź skierowanie na prenatalne mi mój mimo nic mi się nie dzieje oprócz uczulenia a ja z natury uczuleniowiec jestem to powiedział że coo mu tam i daal skierowanie :) także 250 zł mam w kieszeni tylko zze ją do niego prywatnie chodzę :)

Karola no pogodaj zawsze to jakiś grosz w kieszeni :) na która masz?

Jula mi właśnie duphaston nie wzmozyl :) ale to też różnie bywa :) ją z Zuzia oprócz krwawień to nic mi nie było nawet piersi przestały szybko bolec :) ale co ciąża to inaczej może być nikt nie mówił że będzie idealnie :)

A kiedy robilyscie prenatalne mi robił w 20tc , i płaciłam 100zł prywatnie .

reklama
Do góry