reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tydzień temu się wazylam i chyba przytylam 0,5-1 kg. Brzucha ja nie widzę ale mój mówi ze jakiś inny sie zrobil[emoji4] Wciągnąć też już nie potrafię. Kilka dni temu miałam takie wzdęcia ze wygladalam na 7-8 miesiąc[emoji4] Na szczęście przeszło i teraz zrobił się płaski.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
ja mam ciaze spozywcza, wiec pewnie predko sie taki typowo ciazowy nie pokaze, choc w pierwszej ciazy mimo nadwagi szybko zaczal rosnac i sie uwidaczniac

reklama
Ja się staram jeść mało ale co najmniej 5-6 razy żeby być najedzonym. Pomagało przy mdlosciach a i większe szanse ze się tak szybko nie przytyje. W mojej rodzinie kobiety dużo w ciąży nie przybieraly A i rozstępów nie miały. Po cichu liczę ze sama będę miała podobnie.

Ja się staram jeść mało ale co najmniej 5-6 razy żeby być najedzonym. Pomagało przy mdlosciach a i większe szanse ze się tak szybko nie przytyje. W mojej rodzinie kobiety dużo w ciąży nie przybieraly A i rozstępów nie miały. Po cichu liczę ze sama będę miała podobnie.

ja malo jem, bo jak zacznie mnie mdlic to odpadam

U mnie brzucha długo nie było widać a w 20tc dopiero się tak ładnie wybił ale bardzo malutki od 7 miesiąca zaczelam strasznie tyc i tyc i rosnąc ogólnie 37 kg przytylam w ciąży !
A teraz dużo mi zostało po niej..

karola no moja siostra urodzila trójkę i żadnego rozstępu , fajna figura i szybko schudla u mojej mamy to samo a ja jakaś czarna owca normalnie [emoji16]
Juz 12 tydzien ale to leci [emoji4]

Lux no ja jak zajde to tak samo spożywczą teraz będę miała haha [emoji23] choć niby w drugiej ciąży ponoć szybciej brzuch widać ...

U mnie brzucha długo nie było widać a w 20tc dopiero się tak ładnie wybił ale bardzo malutki od 7 miesiąca zaczelam strasznie tyc i tyc i rosnąc ogólnie 37 kg przytylam w ciąży !
A teraz dużo mi zostało po niej..

karola no moja siostra urodzila trójkę i żadnego rozstępu , fajna figura i szybko schudla u mojej mamy to samo a ja jakaś czarna owca normalnie [emoji16]
Juz 12 tydzien ale to leci [emoji4]

Lux no ja jak zajde to tak samo spożywczą teraz będę miała haha [emoji23] choć niby w drugiej ciąży ponoć szybciej brzuch widać ...
bo to zalezy od przemainy materii, odkad zaczelam byc coraz starsza to ciezko mi schudnac a kiedys bylam szczuplutka

karola: myślę, że jak na usg będzie wszystko dobrze i lekarz pozwoli to nie ma problemu z wyjazdem. W zasadzie mieszkając tam gdzie mieszkasz jesteś przyzwyczajona do zmiany ciśnień. Ja bardziej niż zmian ciśnienia obawiałabym się zbyt mocnego wysiłku, ale jesli masz w planach głównie leniuchowanie i grillowanie to super :)

luska: no hej! U mnie owulka była, albo nie :D Hahaha cykl niespodzianka :D Ta @ dziwna to też może być związana z sytuacją z zębem. Jednak ból i stres wpływa na to. Współczuję przejść z zębem :( Zrowiej szybciutko!
Mam nadzieję, że z dnia na dzień będziesz nabierała siły.

nati: widzę, że dzisiaj pranie z rana to standard :D hahahaha tak łokcie mam jeszcze całe :p Niech bada nasienie, niech bada. Zawsze to krok do przodu.

xbum: mam nadzieję, że Lence z tygodnia na tydzień będzie lżej z tymi ząbkami.

kamila: piękny pęcherzyk! Tylko działać. Endometrium jak marzenie!

Spokojnej nocy dziewczyny! :)

Lux no mi po ciąży , cesarce ciężko zrzucić po ciąży jak nie karmilam cycem to nie dopilnowalam kontrolowania jedzenia a potem już mi za późno było i teraz ciężko mam zrzucić bo jem strasznie nie regularnie itp...
Czasem sobie pocwicze , ale czasem przy malej to nawet mi sie nie chce , choc P stwierdzil , ze woli mnie taką jak jestem teraz niz przed ciąża hihi [emoji4]

Jugo a ty co dziś robiłas ?
No tez mam taka nadzieję , ze szybko jej wyjdą i będzie spokój bo ja przy tym tez sil nie mam , ciagle tylko mams i na rece moja marudka chce , ale gdzie najlepiej wiadomo że u mamy [emoji6]
Trzymie kciukasy za ten cykl aby u ciebie się w koncu udało kochana ! [emoji8][emoji8]

Dobranocki ! [emoji286]

dzien dobry, mdlosci z rana to jest to hihi
Bum no ja odkad jestem z Tomkiem to 40 kg przywalilam, jego mama bardzo tlusto gotuje i zaczelam tyc jak czesto tam jadalam, a potem juz polecialo

reklama
Do góry