reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola tak w tych tygodniach sie robi ale 14 tc to juz taka data ostateczna. Przewaznie lekarze wystawiaja skierowanie gdy cos ich niepokoi, czasami testy Pappa wprowadzaja panike, ale gdy ktos chce byc pewny to warto to zrobic, ja juz w poprzedniej ciazy na dzien dobry mialam ustalona wizyte,

Xbum w 20tc to jest polowkowe, sprawdza sie tam serduszko itd ..

reklama
Nie ja miałam raz , mi mówił gin , ze jak wszystko ok to wystarczy raz no i na prenatalnych potwierdziło się , że pipka
będzie i dostałam tą fotke 4d normalnie jak z horroru [emoji2]

Julia aaa no chyba , ze tak .. To na prenatalnych nawet nie byłam , bo gin mi o nich nie mówił [emoji16]

A to mi zawsze gin na usg normalnym wszystko sprawdzał wszystkie długości , wage , faudki jakieś , przeplywy itp...
Wiec moze dlatego nie mowil o tym [emoji3]

mowi sie tez, ze jak ma sie juz po 30-tce i sa w rodzinie chorzy ludzie to lekarz kieruje za darmo....u Tomka jest kilka chorych osob, w tym brat i kto wie czy mnie nie pokieruje ginka za darmo

Witam się w ostatni wolny od roboty dzień :)
Bum moja @ gdzieś koło 18 maja powinna być ... ale grom ją tam wie,kiedy teraz przyjdzie. Nie wiem jaki będzie ten cykl

reklama
Do góry