reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny[emoji4]

Witam się popoludniowo[emoji4] Pogoda dzisiaj nas nie rozpieszcza. Jest pochmurno i deszcz wisi w powietrzu. Mimo wszystko jest ciepło. Sobota jak narazie była najladniejsza. Mam do Was pytanie..
Pochodzę z kotliny niedaleko Beskidu Śląskiego i naszła nas ochota żeby wykorzystać następny długi weekend majowy. Pomyśleliśmy żeby pojechać do sąsiadującego Beskidu Żywieckiego, a konkretnie w okolice Góry Żar. To już jest teren górski ale de facto ja do gór mam rzut beretem i wielkiej różnicy ciśnień nie będzie A sama nie miewam problemów z ciśnieniem. Dodam ze byłby to mój 15 tc. Jechać czy nie jechać?

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
siemka
karola jedz jak sie dobrze czujesz
tynka mam to samo ostatnio same kobietki w ciazy i z wozkami widze na dodatek kumpela oswiadczyla ze jest w ciazy i bedzie miala blizniaki z krzesla spadlam doslownie. pogratulowalam jej i wyszlam z kawiarni.
jugus jak sie czujesz doczytalam cos ale juz zapomnialam jak u ciebie owulka byla
lux jak tam sie czujesz wspolczuje mdlosci
bum ja mam monitoringi w szpitalu gdzie pracuje moja ginka na nfz powodzenia w szukaniu obys znalazla taniej ps sukienka dla malej sliczna
julia roslek pycha a co tam u ciebie
ness kochana ciesze sie ze wracasz trzymam kciuki
kamila witaj powodzenia na usg trzymam kciuki za pecherzyki
oloeczka rozumiem cie ze nie chcesz nikomu mowic a pozatym jak sie czujesz

wracam bo tesknilam a wiec okres pojawil sie w piatek tj 29.04 dzis juz jestem po ale dziwny byl nastepny 27.05 popraw w tabelce bum jugus dopisz monitoring 9.05 i 11.05 zobaczymy kiedy owulka sie pojawi. staram sie czy nie szczerze nie wiem myslami jestem juz z badaniami meza i wynikami i iui nie mysle o staraniach wiec je zawiesilismy co u mnie po staremu staralam sie odpoczac mialam problemy powazne nie dosc ze bolal mnie zab musialam go usunac cierpialam kilka dni wyladowalam w szpitalu bo krew nie chciala przestac leciec a do tego pojawil sie okres nawet nie ide na badania bo beda kiepskie do tego strulam sie czyms albo zlapalam jakies cholerstwo ledwo zyje dzis juz jest lepiej nabieram sil. sory ze ja tylko o sobie juz sie zamykam. co tam u was

karola 15tc , wcześniej przed wyjazdem wizyta sprawdzić maluszka i jak nie będzie przeciw wskazań to jechać bo z tego co wiem , ktoś tu miał leżeć [emoji13]

Lux no faceci tacy sa , mój to jak oberwal cebula to juz mi nie dogadywal w ciąży [emoji4]

Jugo no też mi się wydaje , ze 50zl to ok, bo i chyba się skusze
[emoji3]

Ja tez robie zupke , sprzatanko , mala znow zielone gluty , kaszel eh mam dość [emoji48]

Cześć :)
Bum- u mnie też ciezko znalez monitoringu prywatnie za mnie niz 80 zł :( ale fajnie ze znalazlas cos tańszego , ja mam w pakiecie w medicover , jak bym nie miała to musiała bym płacic po 80
Lux- ja dzis też do roboty ,ach te chłopy szkoda czasami że oni nie mają tak jak my z hormonami
Jugo- grill się udał :) ja dzis tez pranie z rana i na balkon nawet kawke na balkonie wypiłam :) uwarzaj na tym spacerze , bo jeszcze łokci nie obiłaś
Kruczyca - udanego odpoczynku :)
Ja dzis 26dc i oczywiscie test negatywny temperatura spadła 36,7 tak wiec jak co miesiac za pare godzin przyjdzie @ troche doła złapałam , no ale co zrobie jak nic nie zrobie ,na monitoringu wsźystko ok badania oki a tu dupa , moj się deklaruje ze pojdzie nasienie zbadać

Miłego dnia dziewczyny

Nati no moja to dzis przechodzi sam siebie, drazni mnie sam fakt, ze chodzi obok mnie :laugh2:
Bum co ona Ci tak choruje?
Luska jej co Ty mialas z tym zebem, wspolczuje :no:

Lux to z tych zębów wszystko..
Bo jak wychodzą to towarzyszy temu i katar i gorączka , katar spływa do gardła zalega i robi się kaszel cale szczęście gardelko nie jest czerwone , niestety moje dziecko bardzo trudno i ciężko przechodzi ząbkowanie [emoji26]
U niektorych dzieci pierwszy zabek wychodzi w 4 miesiacu a u mojej wyszedl pierwszy w 11 i teraz to się tak dluzy ...

Nati a to w tym pakiecie jak masz ? Co masz ?

Bum, No właśnie nie planuje jakiś wycieczek górskich tylko wynająć domek i trochę pogrilowac i polezakowac w innym powietrzu. Szczególnie ze to nie daleko tylko godzina jazdy od domu. Oczywiście wyjazd wchodzi w grę tylko jeśli nic się nie będzie działo i będę się dobrze czuła.

Luska, fajnie ze jesteś. Czasami kilka dni przerwy A już myślenie inne. Powodzenia w przygotowaniach do iui[emoji9]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Juz po ;). Jest jeden piekny pecherzyk 20mm na prawym jajniku. Lewy niema ani jednego. Endometrium 13 mm wiec tez piekne. Cos tam mowil ze ladnie sie juz kreska na endometrum robi cokolwiek to znaczy. Na dniach owu wiec dzialany ;) w piatek jeszcze sie przejde do niego zeby zobaczyc czy pekl.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila ile placisz za monit ?
No to czekamy na pozytywny test ! [emoji4]
I oby było owocnie [emoji524][emoji523][emoji519][emoji522][emoji526]

Karola no ale przed wyjazdem będziesz miała wizytę jeszcze ?
No to jedzcie dobrze ci zrobi taki inny wypoczynek niż w domu [emoji6]

reklama
Do góry