reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny :) odespalam w koncu. Na swoim łóżku najlepiej :) dziś 6dc a ja się czuje jakbym była przed okresem... Sutki swedza, balonik w brzuchu, w głowie się kręci. Te podróże mieszaja jak mogą ;) dziś mamy tez trochę jezdzenia. Do tesciow na działkę na chwile. Później odpoczynek z przyjaciolmi i moja Nadia wariatka ;)

reklama
1462179932-agto3v.jpeg
jak myslicie sa ciemniejsze od poprzednich??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) odespalam w koncu. Na swoim łóżku najlepiej :) dziś 6dc a ja się czuje jakbym była przed okresem... Sutki swedza, balonik w brzuchu, w głowie się kręci. Te podróże mieszaja jak mogą ;) dziś mamy tez trochę jezdzenia. Do tesciow na działkę na chwile. Później odpoczynek z przyjaciolmi i moja Nadia wariatka ;)
ja dzis w pracy, ale na krotko, potem pewnie zostaniemy u moich rodzicow i bede pomagac przy bartnicy, mysia miesiac juz ma i takie fajne usmieszki posyla, do zjedzenia jest, tylko biedulka ma kolki i placze duzo, ale dostaje kropelki i cieple oklady na brzuch

ja dzis w pracy, ale na krotko, potem pewnie zostaniemy u moich rodzicow i bede pomagac przy bartnicy, mysia miesiac juz ma i takie fajne usmieszki posyla, do zjedzenia jest, tylko biedulka ma kolki i placze duzo, ale dostaje kropelki i cieple oklady na brzuch
Jeju to już miesiąc minął?

lux: a co ten twój chłop tak marudzi? Taaaa oni chyba tak często myślą, że ciąża to taki pikuś. Naoglądają się tv, a potem wielkie zdziwienie :D

xbum: o to jest rozsądna cena :)

julia: rosołek, mniam! ;) Widzę, że podobny poranek miałyśmy :) Lubię zapach koszonej trawy.

kruczyca: to czeka was przyjemny dzień dzisiaj. A podróże tak, mogą zamieszać w cyklu ;)

kamila: testy owu najlepiej porównywać jak leżą obok siebie, bo tak po 1) nie pamiętam jaki był ten poprzedni, a po 2) nie wiem jak zmieniło. Napisz coś więcej o sobie, bo nie bardzo kojarzę co i jak u ciebie. Pamiętam, że pisałaś, że bierzesz clo i metformax. A tak więcej?

lux: a co ten twój chłop tak marudzi? Taaaa oni chyba tak często myślą, że ciąża to taki pikuś. Naoglądają się tv, a potem wielkie zdziwienie :D

julia: rosołek, mniam! ;) Widzę, że podobny poranek miałyśmy :) Lubię zapach koszonej trawy.

kruczyca: to czeka was przyjemny dzień dzisiaj. A podróże tak, mogą zamieszać w cyklu ;)

kamila: testy owu najlepiej porównywać jak leżą obok siebie, bo tak po 1) nie pamiętam jaki był ten poprzedni, a po 2) nie wiem jak zmieniło. Napisz coś więcej o sobie, bo nie bardzo kojarzę co i jak u ciebie. Pamiętam, że pisałaś, że bierzesz clo i metformax. A tak więcej?

A wiec 3 miesiac staran. Dzis zaraz jade na usg. Zobaczymy co i jak z moimi wychodowanymi pecherzykami ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

on mowi do mnie wczoraj: ej ja ciebie nie poznaje, jestes wredna do granic mozliwosci, ujechac z toba nie mozna...ja na to: wiem :laugh2:

Do góry