reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

hej szykuje sie do pracy, dzis tylko na 4 godziny
Bum no szukaj taniej, nie wierze, ze nie ma tam lekarzy, ktorzy sam monitoring zrobia za mala kwote

reklama
Hej dziewczyny,

zachęcona pięknym słońcem zrobiłam pranie i rozwiesiłam na powietrzu :)

xbum: drogi ten monitoring :/ U mnie podobnie jest, bo w większości gabinetów nie ma czegoś takiego jak monitoring owulacji tylko liczą normalnie: wizyta + usg :/ Więc też spora kasa :/ Jak lekarz przyjmuje w przychodni i nie bierze bezpośrednio kasy, to ciężko płacić mniej :/ Najlepiej jak ma swoją praktykę i sam sobie ceny ustala. Wiadomo, że jak monit to usg się szybko robi i samej wizyty to w zasadzie nie ma...Piękna ta sukienka!

lux: ta twoja teściowa to umie humor popsuć. Ja miałabym ją w nosie. Wasze dziecko i wy ustalacie kogo chcecie na rodziców chrzestnych. Oczywiście może mieć swoje zdanie, ale na pewno nie dałabym się zmusić do tego co ktoś sobie wymyślił :| Jak się czujesz dzisiaj?

kruczyca: ja też mam tak, że jak mam wyjechać to się nagle pogoda robi :D

julia: jak tam czas wolny i samopoczucie?

nessi: hahaha u mnie też widać, że 500+ działa :D Mam nadzieję, że już się odpajęczyłaś i odgruzowałaś :D

anula: jak tam w poniedziałek? Widzę, że sezon grillowy rozpoczęty i to z przytupem :) Fajnie :)

tynka: o to trochę odpoczniesz jak do środy wolne ;) Chociaż bzykanko też męczy :D Hahahaha

nati: jak tam po grillu? Pogoda chyba dopisała? :)

oleczka: jak samopoczucie? Już niedługo fasolkę będziesz podglądać :)

Dzisiaj taka ładna pogoda, ale o rowerze to mogę pomarzyć...przez te kolana :/ Niech się szybko goją, bo czuję się jak pokraka :| Dzisiaj na spacerze to będę chodzić jak emeryt...noga za nogą, żeby znowu nie przygrzmocić :/ Muszę coś na obiad wykombinować...Zrobiłam pyszny kompot: truskawki mrożone i rabarbar! Smak lata! Pycha! U mnie już po owu (jeśli było), bo śluz gęsty. Czuję się jakaś taka napompowana :/

Udanego dnia laski!

Hej dziewczyny,

zachęcona pięknym słońcem zrobiłam pranie i rozwiesiłam na powietrzu :)

xbum: drogi ten monitoring :/ U mnie podobnie jest, bo w większości gabinetów nie ma czegoś takiego jak monitoring owulacji tylko liczą normalnie: wizyta + usg :/ Więc też spora kasa :/ Jak lekarz przyjmuje w przychodni i nie bierze bezpośrednio kasy, to ciężko płacić mniej :/ Najlepiej jak ma swoją praktykę i sam sobie ceny ustala. Wiadomo, że jak monit to usg się szybko robi i samej wizyty to w zasadzie nie ma...Piękna ta sukienka!

lux: ta twoja teściowa to umie humor popsuć. Ja miałabym ją w nosie. Wasze dziecko i wy ustalacie kogo chcecie na rodziców chrzestnych. Oczywiście może mieć swoje zdanie, ale na pewno nie dałabym się zmusić do tego co ktoś sobie wymyślił :| Jak się czujesz dzisiaj?

kruczyca: ja też mam tak, że jak mam wyjechać to się nagle pogoda robi :D

julia: jak tam czas wolny i samopoczucie?

nessi: hahaha u mnie też widać, że 500+ działa :D Mam nadzieję, że już się odpajęczyłaś i odgruzowałaś :D

anula: jak tam w poniedziałek? Widzę, że sezon grillowy rozpoczęty i to z przytupem :) Fajnie :)

tynka: o to trochę odpoczniesz jak do środy wolne ;) Chociaż bzykanko też męczy :D Hahahaha

nati: jak tam po grillu? Pogoda chyba dopisała? :)

oleczka: jak samopoczucie? Już niedługo fasolkę będziesz podglądać :)

Dzisiaj taka ładna pogoda, ale o rowerze to mogę pomarzyć...przez te kolana :/ Niech się szybko goją, bo czuję się jak pokraka :| Dzisiaj na spacerze to będę chodzić jak emeryt...noga za nogą, żeby znowu nie przygrzmocić :/ Muszę coś na obiad wykombinować...Zrobiłam pyszny kompot: truskawki mrożone i rabarbar! Smak lata! Pycha! U mnie już po owu (jeśli było), bo śluz gęsty. Czuję się jakaś taka napompowana :/

Udanego dnia laski!
mam silne mdlosci, ledwo do pracy dojechalam, na dodatek moj mnie wkurza i mam ochote mu przydzwonic...ehh mam dosc juz czasami, on mowi, ze mam humorki i ze nie myslal, ze az tak zle bede ciaze znosic!!! no kuzwa, nie no jak w filmie bedzie, przytyje 5 kg urodze dziecko ktore bedzie lezec i spac a w ciazy nawet mnie zloladek nie zaholi, nosz!!! a tesciowej na spokojnie swoje jeszcze powiem, nawet jesli sie obrazi....

Ha mam jedenego co za 50 zł mi zrobi monitoring , ale mam zadzwonić do niego jak będę po @ i przyjechać [emoji4]

Helol

Jugo a dzis tez od rana pranie robie;)
Rosolek wstawilam bo dzis grila mamy ze znajomymi, a zaraz ide do ogrodu troche trawe skosze mamy posadzic troche tui wiec zleci;)

Xbum no to fajnie ze znalazlas cos tanszego;)
Ja mam tez pakiet medyczny ale mam swojego lekarza i jakos niebylam jeszcze z pakietu ...ale mam nozliwosc brania rachunkow to mam koszta zwracane;)
Wiec jak ide na 3 monity, prosze wtedy o fakture wystawia na 150zl a zwracane mam 120zl;)

Julia a skąd Ci to zwracają ?

Edit : to lekarz do którego chodzilam prywatnie z mała w ciąży przez pierwsze 5 miesięcy ...

Julia no to fajnie [emoji4]
Wychodzi na to , ze tylko 3dyszki na cały miesiąc wychodzisz [emoji16]

Lux jak mdłości przeszły ?

Za bardzo mi ten lekarz nie podchodzi bo on taki chytry na kase jest i malo czlowiek sie od niego dowiaduje i niestety godzina drogi , ale tu nawet nie mam nic ...
Dzwonie do jednej przychodni prywatnej a ta z rejstracji się mnie pyta co to jest ten monitoring bo ona nie wie na czym on polega , jak jej powiedziałsm to powiedziała ze 150 zł bo to wizyta + usg ...

reklama
Julia no to fajnie [emoji4]
Wychodzi na to , ze tylko 3dyszki na cały miesiąc wychodzisz [emoji16]

Lux jak mdłości przeszły ?

Za bardzo mi ten lekarz nie podchodzi bo on taki chytry na kase jest i malo czlowiek sie od niego dowiaduje i niestety godzina drogi , ale tu nawet nie mam nic ...
Dzwonie do jednej przychodni prywatnej a ta z rejstracji się mnie pyta co to jest ten monitoring bo ona nie wie na czym on polega , jak jej powiedziałsm to powiedziała ze 150 zł bo to wizyta + usg ...
teraz jem i licze, ze sie mdlosci uspokoja, bo naprawde az slabo mi sie robilo chwilami

Do góry