reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux no i dobrze i się nie
denerwuj [emoji6]

Kamila no u mnie też już coraz jaśniejsze ... A sluz był a owu chyba nie bo temp brak jakiegokolwiek skoku i też nic nie rozumiem ...
Ale za ciebie trzymam kciuki oby pozytywny jeszcze był !
U mnie kalendarzykowo jutro powinna być owu ale watpie w to ..
a jak sie czujesz? masz jakies objawy na owu?

reklama
Lux no właśnie żadnych a jajniki to zauważyłam , ze mnie bola przed @ więc nawet się nie nastawiam , ze w tym cyklu może się cos udac ...

Lux nie ... Szukam coś w miare tanio bo poki ja nie robie to nie dam rady chodzić np 4 wizyty po stowie to 400zl , no a z nfz to ciężko na monitoring bo u mnie nie robią ...

Lux no ja szukam coś takiego z dzwonilam do jednego gabinetu prywatnie powiedział 110 zł a do poradni prywatnej 80 zł ibto jest na razie najtaniej w środę mama moja mami dać jakiś namiar bo koleżanka też od niej chodziła ..

Xbum powiem Tobie tak, monitoring jest inna cena niz zwykla wizyta.
Ja chodzac do poprzedniego lekarza plavilam za monitoring 20zl za wizyte i wchodzilam miedzy pacjentkami;)
A teraz u tej jest troszke drozej, place 50zl a normalna wizyta u niej jest o wiele drozsza ...

Julia ale ja dzwoniąc podkreślam , że tylko monitoring chcę bez wizyty i u mnie quwa tyle liczą ...
Szukam i dzwonie ale na razie taniej jak 80 zł mi nie powiedzieli [emoji52]

Kurde xbum dziwne...a moze lepiej isc na wizyte a pozniej dojdziecie na rozmowie o monitoringu wtedy cena bedzie inna?moze lekarz podejdzie inaczej do tego?

reklama
Julia tylko wizyta mi za bardzo nie jest potrzebna ...
Nic no muszę coś znaleźć , teraz znalazłam też jedenego lekarza o dziwo pisze , ze przyjmuje i z nfz i prywatnie również u mnie w szpitalu , wiec bede z rana dzwonić i się pytać co i jak i obejrzymy opinie też ma oki ..
A naa razie coś mi lewy o dziwo lewy jajnik pulsuje bardzo dawno nie czulam lewgo...
I uciekam spać , dobrej nocki [emoji8]

Do góry