reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Śpię na stojąco. Dziwnie się czuję, jakby mnie rozpalało od środka, no jak znowu coś mnie rozłoży to oszaleję:/
Właśnie mierzyłam temperaturę i mam 37.3. Pięknie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nuria mala juz z szósty raz bedzie leciala. Ona lubi latac a jak gdzies idziemy to mowi : eee mama boi sie samolotow [emoji23]
Muzyke se wlacze to moze troche sie rozluznie.

Patrzcie co mi maz przyniosl, wszystko staje sie realne teraz [emoji14][emoji14] jeszcze pare dni i fruuuu
2d5820fc4c4ba355fab6e658d9aeea06.jpg

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hej Skarby ja zalatana dwa dni w pracy to dzisiaj wszystko ogarniam. Dobrze, że mama na obiad zaprosiła to nie musiałam walczyć z obiadem. :) U mnie płodne więc działamy, jajniki już czuje standardowo. Jutro znowu do pracy. Buziaki :*

Witajcie. Mnie rozłożyło. Kaszel i gardło. Jeszcze głowa boli i słaba jestem...
Jutro na rano do pracy a po pracy usg. Ale jakoś mam mieszane uczucia..

Agnes wszystkiego naj dla synka!!

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Witam sie z krzakow [emoji20]
Zeby zajac mysli czym innym postanowilismy ze kupijemy zwierzaka. Zeby pies caly dzien sam w domu nie siedzial zdecydowalismy sie na kota brytyjskiego niebieskiego [emoji7]Rezerwacja zrobiona, za 2 tyg. odbieramy bo jeszcze za maly. Spadam dalej w krzaki ☹️
3b8a695437a35a59f91f01d6c5be264e.jpg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria mala juz z szósty raz bedzie leciala. Ona lubi latac a jak gdzies idziemy to mowi : eee mama boi sie samolotow [emoji23]
Muzyke se wlacze to moze troche sie rozluznie.

Patrzcie co mi maz przyniosl, wszystko staje sie realne teraz [emoji14][emoji14] jeszcze pare dni i fruuuu
2d5820fc4c4ba355fab6e658d9aeea06.jpg

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Ale Ci fajnie [emoji16][emoji106]
Ja co prawda mam rodzinę w Polsce ale 400 km od siebie
Wyjazd to 6 h podróży, dłużej niż Ty będziesz lecieć [emoji12][emoji33]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Witajcie. Mnie rozłożyło. Kaszel i gardło. Jeszcze głowa boli i słaba jestem...
Jutro na rano do pracy a po pracy usg. Ale jakoś mam mieszane uczucia..

Agnes wszystkiego naj dla synka!!

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Będzie dobrze
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Zdrôwka
Czosnek sobie zaaplikuj [emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Dziękuje za życzenia dla Młodego. Mam nadzieje, ze spełni zwłaszcza jedno - to z tym pyskowaniem [emoji23]
Dzol marze o takim kocie, ewentualnie mógłby być rosyjski niebieski lub szary. Cudne sa. Nie wiem jak charakter, musiałabym poczytać, ale śliczne sa bez dwóch zdań [emoji6] a dużo płacicie za niego?

reklama
Dziękuje za życzenia dla Młodego. Mam nadzieje, ze spełni zwłaszcza jedno - to z tym pyskowaniem [emoji23]
Dzol marze o takim kocie, ewentualnie mógłby być rosyjski niebieski lub szary. Cudne sa. Nie wiem jak charakter, musiałabym poczytać, ale śliczne sa bez dwóch zdań [emoji6] a dużo płacicie za niego?

Do góry