reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum żeby moje dzieci szpinak jadły...
A o to mój rożek nr 2 w udoskonalonej wersji. Ten jest mniejszy, cieńszy, można go spokojnie prać i prasować, milutki bo w środku flanela. Tylko teraz wyzwanie żep [emoji23]
1489933920-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka ty z aliexpresa zamawiasz ?
Agnesis 100 lat dla synka :)
Carmen to tylko 2,5 godz. lotu :) Dasz rade!
Bum pycha amm :)

Dałam za to 15 czy 17 zl juz nie pamiętam, material jest super[emoji106]
1489934448-aaaaaa.jpeg

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Mi zawsze prawie na 5 zl przelicza[emoji46]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Bo Ci bank rąbie prowizje za przewalutowanie. Ja mam specjalne konto walutowe założone na transakcje zagraniczne albo korzystam z płatności 24, nigdy z głównego konta.

reklama
A Tu poradnik dla zielonych :p
Link do: Poradnik: Jak kupować na Aliexpress
Polecam się zapoznać, jak zakładać spory, jak negocjować cenę, gdy pisze od 6 o 8 $, jak zapoznać się z oceną pośrednika który sprzedaje dany towar, jak towar wygląda w rzeczywistości zakładka Feedback - opinie kupujących, jak kupować towar z darmową wysyłką free shepping, co jak przesyłka utknie w punkcie celnym ze wzgl. na ochronę znaków towarowych, jak ubiegać się o zwrot pieniędzy to są podstawy które trzeba znać.

Do góry