Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę 28 więc zdam relacje Niby teraz mam spoko doktorka ,ale gdyby ten okazał się taki sam ,to nie będę jeździć 80 km w jedną stronę bo tu będę go mieć na miejscuWitajcie laseczki [emoji16]
Tyle naskrobałyście że będę cały wieczór nadrabiać [emoji33][emoji16]
Ja cały weekend w szkole spędziłam
I szczerze przyznam że zmęczona jestem [emoji52]
Moja @ dobiega końca
Dużo i długo myślałam
Jutro mam 5 dc i wezme clo
Ale bez chodzenia do ginki na usg bo pora zmienić lekarza
Jak tym razem nie zaskoczy to umówie się do tego lekarza co Dorcia bo ma dobre opinie
Także od jutra ruszam z clo 5-9 dc, mam jeszcze opakowanie dupka,
Trzymajcie kciuki
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Z niecierpliwością czekam na relacje i trzymam kciuki za wizytę [emoji110]Idę 28 więc zdam relacje Niby teraz mam spoko doktorka ,ale gdyby ten okazał się taki sam ,to nie będę jeździć 80 km w jedną stronę bo tu będę go mieć na miejscu
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom