reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

AAAAAAAA jaki super koteł :)
Agnes najlepsze życzenia dla Twojej pociechy :)
Artemida to uważaj, żeby całkiem Cie nie rozłożyło, zaaplikuj jakieś witaminki.

reklama
Ja uwielbiam koty[emoji7] gdybym mogla to wzielabym wszystkie przybledy do siebie.
Ponad rok temu ktos w zimie przed Swietami wyrzucil kota kolo mnie. Piekny, duzy kocur. Czarny. Siedzial na drzewie bo sie bal zejsc, bo psy lataly kolo niego. Jak ja go zobaczylam od razu sie poryczalam. Moj zdjal go z tego drzewa a on doslownie wlazl mu pod kurtke, wtedy to juz calkiem stalam i ryczalam jak glupia. Wzielismy go do siebie, odrobaczylismy, zaszczepilismy. Byl kochany. Spal z nami jak dziecko.
Niestety pogryzl go pies sasiadki. Musielismy go uspic. Boze pisze to i sie poryczalam.

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Witajcie laseczki [emoji16]

Tyle naskrobałyście że będę cały wieczór nadrabiać [emoji33][emoji16]

Ja cały weekend w szkole spędziłam
I szczerze przyznam że zmęczona jestem [emoji52]

Moja @ dobiega końca

Dużo i długo myślałam
Jutro mam 5 dc i wezme clo
Ale bez chodzenia do ginki na usg bo pora zmienić lekarza
Jak tym razem nie zaskoczy to umówie się do tego lekarza co Dorcia bo ma dobre opinie

Także od jutra ruszam z clo 5-9 dc, mam jeszcze opakowanie dupka,
Trzymajcie kciuki

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Idę 28 więc zdam relacje :) Niby teraz mam spoko doktorka ,ale gdyby ten okazał się taki sam ,to nie będę jeździć 80 km w jedną stronę bo tu będę go mieć na miejscu :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Idę 28 więc zdam relacje :) Niby teraz mam spoko doktorka ,ale gdyby ten okazał się taki sam ,to nie będę jeździć 80 km w jedną stronę bo tu będę go mieć na miejscu :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Z niecierpliwością czekam na relacje i trzymam kciuki za wizytę [emoji110]

Jak mi się zacznie następny cykl to zadzwonie i umówię się [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Dzol z twojej książki [emoji38]
1489949057-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

Nuria priv [emoji4]

I ja po raz kolejny czuje ze mnie rozkłada. Kaszel męczył kilka dni. Ale dzis to czuje sie jakbym miała gorączkę. Steryd wciagam i lepiej, ale ogólne samopoczucie dość grypopodobne [emoji20]

Agnesi to u mnie podobnie. Caly czas ponad 37, jeszcze zaraz okres przyjdzie i juz calkiem bede miala kichę[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
O Bum [emoji23][emoji23] bez kitu bedzie taki jak z ksiazki [emoji3]
1800 zl. Jak powiedzialam tacie cene to powiedzial ze nad poje.. i by mi jakiegos ze smietnika zalatwil za polowe tej ceny [emoji23] szkoda ze musimy czekac no ale musi byc doszczepiony, odrobaczony itp. Ma rodowod na 4 pokolenia wstecz. Jak podrosnie to tylko kastracja zostanie.
Agnesis wlasnie takiego szukalam zamulonego [emoji23] tzn spokojnego, zeby po parapetach nie lazil itp, one im starsze tym bardziej osowiale [emoji3]

Napisane na iPhone

Do góry