reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mnie do IuI nie dopuszcza.... Muszę mieć conajmniej 6miesięcy owulacje i po niej brak ciąży. A ja już pół roku nie miałam owulacji... Lekarz załamuje ręce. Clo nie działało nawet przy 3 tabletkach. Teraz Gonal biorę

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Ja mam owulki ale z iui bywa roznie u mnie u mnie clo dziala

reklama
Nessi no chciałam coś zamówić ale dla mnie to chyba wyższa szkoła jazdy! Masakra:szok:

Nuria ale śliczny ten komplecik!

Nessi no chciałam coś zamówić ale dla mnie to chyba wyższa szkoła jazdy! Masakra:szok:

Nuria ale śliczny ten komplecik!
Nic trudnego tylko trzeba się zapoznać z podstawami :) I porównać cenny z allegro ..niektóre rzeczy są droższe tam jak tu :) w detalu oczywiście :)

Ostatnia edycja:
Dorcia a ty wbojasz do tabelki?

Dziewczyny poprawic komus cos?
O 18 sie za nią 100% zabiore.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]
Wpisz mnie 25 lat nie pamietam ktory cykl napisz tylko @ 14 kwietnia

Agnesis sto lat dla synka! Niech rośnie duży, zdrowy i nie pyskuje:-)

Bum mega smacznie ten makaron wygląda ale mój mąż by do ust nie wziął. Nie cierpi szpinaku:-(

Carmen oj oj nigdy nic nie wiadomo! Do piątku już bliziutko! W którym tygodniu dokładnie wtedy będziesz?

Nuria mogłabyś zobaczyć ile ja bym za to zapłaciła?
Jutro zaczynam 6 tydzien od om

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Tynka ty z aliexpresa zamawiasz ?
Agnesis 100 lat dla synka :)
Carmen to tylko 2,5 godz. lotu :) Dasz rade!
Bum pycha amm :)
Nie kochanie, jest napisane 2h40 ale to tez czas na bagaze.
Sam lot 1h40
Zawsze jak latalam wizzairem to lecialam nad alpami i tam trzesło strasznie..teraz lece lotem wiec inna trasa :)

Witajcie laseczki [emoji16]

Tyle naskrobałyście że będę cały wieczór nadrabiać [emoji33][emoji16]

Ja cały weekend w szkole spędziłam
I szczerze przyznam że zmęczona jestem [emoji52]

Moja @ dobiega końca

Dużo i długo myślałam
Jutro mam 5 dc i wezme clo
Ale bez chodzenia do ginki na usg bo pora zmienić lekarza
Jak tym razem nie zaskoczy to umówie się do tego lekarza co Dorcia bo ma dobre opinie

Także od jutra ruszam z clo 5-9 dc, mam jeszcze opakowanie dupka,
Trzymajcie kciuki

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Witajcie laseczki [emoji16]

Tyle naskrobałyście że będę cały wieczór nadrabiać [emoji33][emoji16]

Ja cały weekend w szkole spędziłam
I szczerze przyznam że zmęczona jestem [emoji52]

Moja @ dobiega końca

Dużo i długo myślałam
Jutro mam 5 dc i wezme clo
Ale bez chodzenia do ginki na usg bo pora zmienić lekarza
Jak tym razem nie zaskoczy to umówie się do tego lekarza co Dorcia bo ma dobre opinie

Także od jutra ruszam z clo 5-9 dc, mam jeszcze opakowanie dupka,
Trzymajcie kciuki

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Trzymam,trzymam :)

reklama
Tynka jak chcesz to Ci zamówię taki sam komplecik:)
Carmen może weź na podróż jaką ulubioną książkę? aby się odprężyć?:) a córcia będzie pierwszy raz leciała?
Mania trzymam mocno:)

Do góry