reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
I ja po raz kolejny czuje ze mnie rozkłada. Kaszel męczył kilka dni. Ale dzis to czuje sie jakbym miała gorączkę. Steryd wciagam i lepiej, ale ogólne samopoczucie dość grypopodobne [emoji20]

Z niecierpliwością czekam na relacje i trzymam kciuki za wizytę [emoji110]

Jak mi się zacznie następny cykl to zadzwonie i umówię się [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
On ma zaskakujące kolejki :) dzwoniłam na początku marca to wcisnela mnie prawie na koniec :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria napisz mi na priv dane to ci jutro z samego rana kasę przeleje:-) chce taki komplecik z batmanem.
Może ta tempka taka ładna bo tu się dzidzius wgryza:-)

Dżoł ale piękny koteczek! Jeśli chodzi o cenę to niestety takie są. Mój tata za szczeniaka owczarka dał 1700 zł i tak utargował bo hodowca chciał 2 tysie. No i jechał po niego 300 km.

Mania trzymam kciuki:-* oby to clo było tym szczęśliwym.

Tynka a jaki rozmiar chcesz?[emoji4]
Ale mam ochotę na coś pikantnego[emoji46] jeju zaraz oszaleje jak czegos nie zjem[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Tynka jutro Ci zamowie[emoji8] chwile temu sprawdzalam to ja zamawialam go 17 lutego a przyszedl mi 15 marca, wiec ok miesiąca trzeba czekać.

reklama
Ja uwielbiam koty[emoji7] gdybym mogla to wzielabym wszystkie przybledy do siebie.
Ponad rok temu ktos w zimie przed Swietami wyrzucil kota kolo mnie. Piekny, duzy kocur. Czarny. Siedzial na drzewie bo sie bal zejsc, bo psy lataly kolo niego. Jak ja go zobaczylam od razu sie poryczalam. Moj zdjal go z tego drzewa a on doslownie wlazl mu pod kurtke, wtedy to juz calkiem stalam i ryczalam jak glupia. Wzielismy go do siebie, odrobaczylismy, zaszczepilismy. Byl kochany. Spal z nami jak dziecko.
Niestety pogryzl go pies sasiadki. Musielismy go uspic. Boze pisze to i sie poryczalam.

Oooj bidulo :(

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Do góry