reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum[emoji6] ja ostatnio zaczelam sie jarac Alicja ale to dlatego ze ogladamam "Alicja po drugiej stronie lustra" ale imie piękne[emoji173][emoji173][emoji173]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
nuria nawet nie oglądałam , muszę obejrzeć [emoji5] no moj P się napalil na Alicje , a dla chłopaka ja miałam wolną rękę [emoji5] podoba mi się jeszze Nikodem , ale u mnie za duzo ich [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

Tynka a ja wlasnie ostatnio pomyślałam, ze jak bedzie drugi syn to bedzie Ignacy. Wytłumacz mężowi ze w tym imieniu nie ma nic smiesznego. Imie jak każde inne. A poza tym to Wasze dziecko i opinie innych na temat jego imienia sa nieistotne. Nasz Mlody tez miał mieć inne imie, ale zaczęli nam gadać, srac do buta bzdury, a ze ja młoda głupia byłam to zmieniliśmy i doopa. Do dzis sie na to wściekam, jak w przedszkolu w grupie miał trzech, a teraz w klasie pięciu Jakubow [emoji35]

Tynka a jak wybieraliscie imie to mezowi sie podobalo?
Agnesis a jak mialas nazwac synka?
Wiem ze teraz duzo Kubusiow ale mi tak bardzo sie to imie podoba.
Moja kolezanka nazwala synka Tymon i jej tesciowa nie moze sie z tym do dzis pogodzic a maly ma 2.5 roku i wola na Niego Michaś[emoji46]

Nuria Filip miał być, moze nie jakieś bardzo unikatowe. Teraz to mogliby mi gadać do woli, a jak bede chciała to nawet Hermenegilda nazwę dziecko i nikomu nic do tego [emoji6]

Agnesis Filipek bardzo fajne imie, znam tylko jednego[emoji106]
To prawda, nikomu nic do tego jak nazwiesz wlasne dziecko[emoji106]
Moja kolezanka z roku nazwala corke bez wiedzy meza[emoji23]
Jej maz uparl sie na Matylde a ona nie chciala, i po porodzie nazwala ja tak jak chciala czyli Patrycja. Jej maz nie zdazyl na porod, przyjechal juz po wszystkim, poszedl zobaczyc dziecko mowi pielegniarce jak sie nazywa a ta zdziwiona mowi ze takiego dziecka nie ma[emoji23] parodia[emoji23]

Poszlam do sklepu i u mnie dzis 2 obiady bo nie wiedzialam na co sie zdecydować [emoji23][emoji23] mój P bedzie w szoku jak wróci z pracy .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

Cześć dziewczynki.
Agnessis extra tort, musisz dac mi swoje inspiracje bo mnie czeka zrobienie tortu dla córci na następną niedzielę.
Walczącym dużo sil i wytrwałości , nie poddajemy się.
Carmen obyś szybko w locie usnela[emoji6].
Tynka co do imienia wymyśl teraz swoje i koniec
Reszcie dziewczynek przesyłam uściski [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria Jakub tez mi sie podobało i podoba, ale żałuje ze dałam sie przerobić, bo ja lubie mieć ostatnie słowo, a tu sie poddałam głupia [emoji23]
Rene jak w Google wrzucisz "tort np. kraina lodu" ro wyskoczy tysiąc rożnych [emoji12] a jak robisz sama i nie umiesz robić z masy lukrowej tych ozdób, to kup opłatek z jakimiś ulubionymi bohaterami córki i bedzie zachwycona. Ja tak rok temu zrobiłam [emoji6]

reklama
Agnesis a Jakub a Kuba to dwa rozne imiona czy to samo?

Do góry