reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie wiem czy przy 3 lekarz pozwoli na starania...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Sorry to twoj wybor..nawet jakbys miala ustrzelic blizniaki nie bylo by tak zle!!!! Uwierz,ze zaoszczedzilabys sobie nerwów !!!!
Ja.na pewno.tez mialam duzo jajek.bo 3 dni z rzedu czulam bole a mimo to mam jednego dzidziusia !!!!! Bedzie dobrze, nie zniechecaj sie. Zresztą ginekolog zawsze możesz zmienić [emoji16]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Dobry nuria u mnie wczoraj troche wiało. Dzis mamy 23° wiec w sloncu bedzie wiecej.
Muszę wam powiedziec,ze wczoraj mialam jeden jedyny dzien w ktorym czulam sie ciazowo czyli zje....banie :(
Mam nadzieje,ze dzis bedzie lepiej.
Juz coraz blizej wylotu i na sama mysl sraczka mnie ogarnia

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen ja jak gdzies mam lecieć to tez sraczki dostaje [emoji23] kiedyś z bratem w drodze na lotnisko imodium jedliśmy na zmiany [emoji23][emoji23][emoji23]
Nuria u nas wczoraj wiało strasznie. Drzwi od auta nie mogłam otworzyć, a dzis już spokojniej i słońce wyszło [emoji16]

Młody robi sie szczerbaty [emoji16]
2bf93b04630d987c9687e46ac4c440eb.jpg

No wlasnie Carmen byłaś na usg? Widziałaś cos?

Hejka dziewczyny
Ja mam beznadziejny humor od rana. Mąż mi dziś wywalił na dzień dobry, że jego syn nie będzie miał na imię Ignacy, bo jak komuś o tym mówi to się wszyscy śmieją. I ....UJ moje dziecko nie ma imienia, a urodzi się za miesiąc.
U mnie też wieje strasznie, wczoraj tak wiało, że zasnąć nie mogłam.

Arte w Polsce na pewno przy 3 jajkach jeszcze pozwalają próbować. Znam dziewczynę która właśnie przy takiej ilości komórek pochodziła do iui. U was starania naturalne, więc nawet jakby faktycznie urosły trzy to ja bym nie odpuszczała. Nie masz gwarancji, że w każdym pecherzyku będzie dojrzała komórka jajowa, poczęcie trojaczków naprawdę graniczy z cudem, więc nie martw się na zapas:-)

Carmen mam nadzieję, że dziś będzie lepiej. Taki urok ciąży, że się ciągle z górki i pod górkę robi z samopoczuciem. Byle do przodu i niech już będzie II trymestr:-) zazdroszczę temperatury, u mnie zimno bardzo:-(

Lusia trzymam kciuki najmocniej jak się da:-)

Agnesis tort mega! Na pewno synek będzie zadowolony:-)

No i nie pamiętam co komu odpisać jeszcze

Hejka

Agnes ooo jaki tort ! [emoji7]

Tynka ale to będzie wasze dziecko , jak Wam imie sie podoba to czemu sie dostosowujecie do kogoś innego... Ładne imie przecież [emoji4]

U mnie będzie Mikołaj lub Alicja [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

reklama
Moim fawotytem co do imienia dla syna jest Kuba i Szymon- i mam daleko i gleboko to ze to moze popularne imiona dla chlopcow. Ja sie w nich zakochałam[emoji7]
Ja wybierając imie zawsze sugeruje sie tym aby mizwna bylo je zdrobnic, i tym aby pasowalo zarowno dla malego jak i wiekszego chlopca a pozniej mezczyzny[emoji4]
Ostatnio zaczelo mi sie też Jaś podobac[emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Do góry