reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Rene oj tak sk jarzenia najgorsze[emoji23] i rymowanki z imieniem[emoji23]
Alan- anal moj sie z tego ostatnio smial[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

A jeszcze jak jakieś imie jest ładne, ale ktoś kogo nie lubimy takie nosi to już koniec [emoji12]
Rene Pola wlasnie tak myślałam żeby zdrabniać imie Apolonia - Pola [emoji6]

Dorcia a ty wbojasz do tabelki?

Dziewczyny poprawic komus cos?
O 18 sie za nią 100% zabiore.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

Aj dziewczyny z tymi imionami jest ciężki temat. Mojemu mężowi się Ignacy od początku nie bardzo podobało, a jeszcze dwóch kolegów mu rzuciło jakimś głupim tekstem, że trochę dziewczyńskie i uwaga cytuję " pedalskie", to już w ogóle:-( ja jakbym miała coś takiego komuś powiedzieć, to na pewno bym się w język ugryzła. Mnie się Ignaś bardzo podoba ale problem się robi jak młody będzie nastolatkiem, no bo jak do niego będą mówić...albo Ignacy albo Ignac...ja biorę pod uwagę jeszcze Wiktora albo Igora. Mąż chciał Artura albo Doriana ale dla mnie to jakaś masakra jest:-( chyba ostatecznie coś wymyślimy jak się młody urodzi i na niego spojrzymy.

Dla dziewczynki podobało nam się dużo imion np, Liliana (nasz faworyt), Kalina, Aurelia, a ostatnio też Zosia nam bardzo wpadła w ucho. Z chłopcem jest ogromny problem...

Agnesis Apolonia ślicznie!

Bum a co na obiady masz?:-) ja dziś tradycyjnie rosół i kurczak pieczony z ziemniakami.
Imiona super! I Alicja mi się podoba i Mikołaj. U mnie w rodzinie są już oba takie imiona.

Pola teraz całkiem popularne imię. U nas od początku na pierwszym miejscu Milena-Milenka-Mili-Milusia ale ostatnio Alicja też wpadła na listę i nie możemy się zdecydować. Mąż liczy na to że ja podejmę decyzję i pyta co jakiś czas czy już wiemy kto tam mieszka w środku. Powinnam się z tego cieszyć ale ja taka nie zdecydowana jestem... Muszę drugi rożek zrobić bo koncepcja mi się zmieniła ale nie jestem pewna doboru materiału.... [emoji23] co za życie [emoji3]
Bum widziałam Twoje zasłony za 6zl co za cudowna okazja!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo :) intensywny weekend mam :) sexy na całego [emoji14] widzę temat imion na tapecie :) ja mam Aleksandra ( Olka) w domu :) jak kiedyś będzie córcia to będzie Hania a synuś którego straciliśmy został Jasiem :) Tak poproszę mnie dopisać do tabelki teraz powinnam @ dostać 7.04 :( oby nie przyszła

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry