reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria w dowodzie ma Jakub, ale w skrócie wołamy Kuba. Jak mnie wkurzy i sie nie słucha to mowię Jakub i już wie, ze stąpa po cienkim lodzie [emoji23]
Wydaje mi sie, ze mozna zarejestrować jako Kuba, ale na 100% pewna nie jestem. W Anglii jest Jacob i Cuba jako dwa odrębne imiona, bo bratowa wlasnie kiedyś dochodziła jak Młody w końcu ma na imię, bo u nich to dwa rożne imiona [emoji6]

reklama
Nuria w dowodzie ma Jakub, ale w skrócie wołamy Kuba. Jak mnie wkurzy i sie nie słucha to mowię Jakub i już wie, ze stąpa po cienkim lodzie [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis haha[emoji106] przynajmniej wie ze na dzwiek slowa Jakub ma sie uspokoić[emoji23][emoji6]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Rene mam zamiar corke nazwac Wiktoria[emoji23] i mam gdzies ze moj by chcial Agnieszkę[emoji23][emoji23][emoji23]

Rene mam zamiar corke nazwac Wiktoria[emoji23] i mam gdzies ze moj by chcial Agnieszkę[emoji23][emoji23][emoji23]

Ja od początku też Wiktoria i koniec. Mnóstwo fajnych zdrobnień mimo że swojego czasu Wiktoria też była oklepanym imieniem .
Ale to moja księżniczka i koniec [emoji16]

Ja bym chciała Antonie, Antoninę lub Apolonie [emoji38] to ostatnie jak komuś mowię to sie wszyscy w czoło pukają łącznie z mym chłopem. On chce swoją Tosię i koniec. Ale mogłyby być zawsze dwie na raz [emoji16]

Ja bym chciała Antonie, Antoninę lub Apolonie [emoji38] to ostatnie jak komuś mowię to sie wszyscy w czoło pukają łącznie z mym chłopem. On chce swoją Tosię i koniec. Ale mogłyby być zawsze dwie na raz [emoji16]

Rene ja tez mowie ze bedzie Wiki i koniec kropka[emoji173]
Agnesis ja mam ciocie Apolonie, super imie[emoji106][emoji7]

Mi ostatnio wpadlo w oko imie Miranda, ale moj powiedzial ze mu od razu z oranzada sie skojarzylo[emoji23]

reklama
Do góry