reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja czuje, że znowu nie wyjdzie.... jeśli urosnie więcej jajec niz 2 to też starania będziemy musieli zatrzymać ;( ;( i tak źle i tak nie dobrze - mam dość swojego życia ;(
Dzialaj z dwoma jajkami. Wiem co mowie. Nie marnuj szansy !!!!!!!!!!!!

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama

Dokładnie wystarczy 1 złoty strzał w 1 jajo [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t4d [emoji235]

Nie wiem ile jest jajec. W poniedziałek mam usg. Czuję że po prostu za bardzo zadziałało i zbyt dużo tam rośnie... A wtedy kolejny miesiąc w plecy bo bez seksu. Albo z zabezpieczeniem.... Jakby to było in vitro nie byłoby problemu... Ogólnie to leżę wcinam oreo w białej czekoladzie i wylewam łzy. Jest mi mega źle. Jeszcze mąż zaraził mnie i teraz mnie gardło boli i katar murowany. A miał być fajny weekend.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nie wiem ile jest jajec. W poniedziałek mam usg. Czuję że po prostu za bardzo zadziałało i zbyt dużo tam rośnie... A wtedy kolejny miesiąc w plecy bo bez seksu. Albo z zabezpieczeniem.... Jakby to było in vitro nie byłoby problemu... Ogólnie to leżę wcinam oreo w białej czekoladzie i wylewam łzy. Jest mi mega źle. Jeszcze mąż zaraził mnie i teraz mnie gardło boli i katar murowany. A miał być fajny weekend.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Trzymam kciuki zeby nie bylo az wiele jajec ..wystarcza 2-3 porzadne pamietaj. [emoji4][emoji4] Dzialaj mimo wszystko!!!!!!!! Będzie dobrze
Jestesmy z toba i jedz jak ma Ci ulzyc

Trzymam kciuki zeby nie bylo az wiele jajec ..wystarcza 2-3 porzadne pamietaj. [emoji4][emoji4] Dzialaj mimo wszystko!!!!!!!! Będzie dobrze
Jestesmy z toba i jedz jak ma Ci ulzyc

Nie wiem czy przy 3 lekarz pozwoli na starania...

Arti ja w pazdzierniku po clo mialam do iui dwa pecherzyki jeden po prawej drugi po lewej jak sie dowiedzialam ze iui sie nie powiodlo to plakalam dwa tygodnie wyladowalam u psychologa od pazdziernika nie bylam juz na usg bez lekow i powiem ci taki odpoczynek mi pomogl obgadalam to z mezem mamy jeszcze 3 proby iui wiec startujemy od konca maja trzymajcie kciuki

Arti ja w pazdzierniku po clo mialam do iui dwa pecherzyki jeden po prawej drugi po lewej jak sie dowiedzialam ze iui sie nie powiodlo to plakalam dwa tygodnie wyladowalam u psychologa od pazdziernika nie bylam juz na usg bez lekow i powiem ci taki odpoczynek mi pomogl obgadalam to z mezem mamy jeszcze 3 proby iui wiec startujemy od konca maja trzymajcie kciuki
Mnie do IuI nie dopuszcza.... Muszę mieć conajmniej 6miesięcy owulacje i po niej brak ciąży. A ja już pół roku nie miałam owulacji... Lekarz załamuje ręce. Clo nie działało nawet przy 3 tabletkach. Teraz Gonal biorę

Agnesis ...ekstra tort :)
Artusia .nie płaczemy ...trzymamy się nadziei, Masz leki jajca rosną, więc szansa jest zawsze ..nie myśl ile, ważne by były - przecież po to bierzesz zastrzyki. Nie zakładaj z góry najgorszego ..bo najlepsze przed Tobą. Gdybyś nie wierzyła to byś olała leczenie :) A Ty walczysz ...więc nie płaczemy nad stanem jajców :) Nie ważne ile, ważne by były. Zdrówka :)

Arte starajcie sie i przy 3 jajcach, przecież nie jest powiedziane, ze wszystkie 3 zostaną zapłodnione i nie bedą pękały na pewno wszystkie 3 na raz. Ja na Twoim miejscu korzystałbym zwyczajnie z owulki i tyle. A przeziębienie na Twoja korzyść działa, bo organizm osłabiony nie bedzie walczył z ciaza tylko ja przymie z otwartymi ramionami [emoji16]

reklama
Dobry[emoji52]
U Was tez tak wieje??[emoji46]
Arte nie zakladaj z gory najgorszego[emoji8]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Do góry