reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie dostałam żadnych dalszych rad ani zaleceń, oprócz...że mam się udać niezwłocznie do szpitala jak dostanę krwotoku, gorączki itp. ...zostałam znowu sama ze sobą i swoimi problemami. Moja ginekolog jest od ciąż bezproblemowych. Z problemowymi wysyła do szpitala i udaje na korytarzu, że Cię nie zna.
Za tydzień się umówiłam do jakiegoś ''fachowca''
Jak dotrwam.

reklama
Nie dostałam żadnych dalszych rad ani zaleceń, oprócz...że mam się udać niezwłocznie do szpitala jak dostanę krwotoku, gorączki itp. ...zostałam znowu sama ze sobą i swoimi problemami. Moja ginekolog jest od ciąż bezproblemowych. Z problemowymi wysyła do szpitala i udaje na korytarzu, że Cię nie zna.
Jak dotrwam.
Dotrwasz Kochana
Bědę się modlić za dzidzię [emoji110][emoji120]

A swoją drogą ostatnio na innym wątku czytałam posty dziewczyny z mojego miasta która chodzi do tej ginki co ja i nie ma ona dobrego zdania o niej i ja chyba też pójde do innego lekarza jak skoncze u niej z clo [emoji19] bo tez mnie irytuje ostatnio

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Jak dotrwam.
Nessi musisz myśleć pozytywnie !
Bąbel sie urodzi [emoji8]
Pisalam o tej dziewczynie dzisiaj co w 20tc tez jej jedna dzidzia odeszła , tylko , ze ona juz do konca ciazy w szpitalu była .
Będzie dobrze myszko [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t5d [emoji235]

Ness jeśli można zapytać gdzie teraz albo do kogo chodzisz? Ja mam ciążę problemowa wiec mogę polecić Ci gabinet gdzie chodzę, w W-wie.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte,pisalas cos ze czulas mokro......a.nie chcesz zatestowac kochana ??

Kuzwa licze na ciebie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mokro to ja czułam w zeszłym tyg. Pewnie znowu zmiana pogody będzie i dlatego mną tak targa.

@M_ania dupka wezmę po weekendzie - bo wyjazd do PL i nie chce żeby mi kolidowało a muszę dzień przed końcem omówić sprawy z moją ginką. I tak muszę zrobić test :D zalecenie pani doktor

Bum jutro Ci podesle zdjęcie jak to wyglada[emoji5]
Mania a nie chcesz zrobic jeszcze jednego testu? Moze kurcze wtedy bylo za wczesnie?
Nessi wszystkie zaciskamy kciuki aby bylo dobrze.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mania sikaj.!!!!!!
Moze to implantation byla.hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jutro się nie rozkręci to zrobie test
Ale wydaje mi się że to po prostu kaprys mojej @
aczkolwiek nie mam ani bólów brzucha jak zawsze przed @ i cycki przestały boleć
A , sorki za szczegóły, troche krwi mam tylko przy podcieraniu
Nigdy mi się takie cuda nie zdarzyły
Kiedys jednak musi być ten pierwszy raz [emoji12]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Do góry