reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum jest podobny film jeszcze. O jakiejs grupie mezczyzn ktora porywa mlode kobiety i je wiezi w opuszczonych domach, i "wynajmują" je innym mężczyznom ktorzy moga z nimi robic co chca. Raz jedna dziewczyna ucieka i odkrywa to wszystko i próbuje odnaleźć te inne kobiety. Fajny film. Ale nie pamietam tytulu. Jutro poszukam
Ty chyba ostatnio pisalas ze nie lubisz myc okien? W biedronce jest fajna pianka do mycia szyb, ok 5 zl kosztuje, Mr Magic. Ma super zapach, nie robi smug. Uwierz ze ja tez nie lubie myc okien, ale z ta pianka to sama przyjemnosc. Ona teraz akurat jest dostepna, bo jej nie ma w stalym asortymencie niestety. Jest raz na jakis czas.
Ale polecam bardzo[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki skocze na pewno bo ja nie cierpie myc okien [emoji38]
Uspalam małą , robie popcorn i puszcze sibie o tym porywaczu, mam nadzieje , ze pozniej zasne [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t5d [emoji235]

reklama
Wstawiam swoje prace:-)

Oleczka brzuszek wstawię w niedzielę. U rodziców mam super lustro i będzie dobrze widać. Termin na 26 kwietnia:-)
O matko kochana
Jak mi sie uda zajsc w ciaze, to tez mi zrobisz takie cuda na pytusie?? Znaczy sie na nozki [emoji7][emoji7][emoji7]
Tylko zebys ino miala czas. [emoji1]

Kase zwroce oczywiście

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Troszkę się wzięłam w garść ...mam dla kogo. Ale ilekroć wspominam to ...łzy same lecą. Tak bardzo mi żal tego dzieciątka. Okropnie. Wiem, że to się stało w piątek, w piątek poczułam ból w miejscu w którym się znajdował ...doszło znowu delikatne krwawienie. Czułam, że coś jest nie tak ...po prostu czułam. I usłyszałam najgorsze ''jeden nie dotrwał''. 4 lekarzy, więc nie mam złudzeń bo mój K chciał jeszcze skonsultować to z innym lekarzem. Dzidziuś ma duży obrzęk całego ciała co może sugerować dużą wadę genetyczną. Rokowania dla drugiego w tej sytuacji są niepewne, chociaż jest obecnie okazem zdrowia. Powiedział, że w najgorszym wypadku dostanę skurczy poronnych i stracę oba, zakażenie organizmu lub płodu, albo przedwczesny poród. Najlepiej dla mnie powiedział, że byłoby, gdyby dziecko skamieniało czy jakoś tak i obkurczyło się, wtedy zachowa szczelność i zostanie wydalone po porodzie w połogu.
Drugi bobas zdrowy, przezierność idealna, ruchliwy jakby miał ADHD, udzieliły się mu moje nerwy i nie chciał się dać zbadać.
Oto moje niunia...
Zdrowy bobas (czuję, że dziewczynka)
Zobacz załącznik 796286
Zobacz załącznik 796287
I aniołek:
Zobacz załącznik 796288
Zobacz załącznik 796289
Zobacz załącznik 796290
Nessiiii :(((
"Corunia" sliczna, ANIOłEk tez cudowny [*]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaczyna mnie irytować ta moja @ [emoji19]
Pewnie dlatego chodze zła jak osa dzisiaj, bo liczyłam że się w końcu rozkręci...

Arte a od kiedy planujesz brać dupka?

Bum tapeta jest świetna [emoji7]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Do góry