reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Heyy witam z rana z [emoji477]

Majka no co ty powiadasz, osobiscie wiem.ze ciaza blizniacza jest to.ciaza wysokiego ryzyka,ale kurde kazda jedna :(

Tyle tu blizniakow widze co sie maja dobrze,a na forum same Pechowe kobiety musza byc :( gdzie ta sprawiedliwosc :(
Nie umiem zrozumiec i nie chce :(

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No moja szwagierka donosiła bliźniaki bez najmniejszych komplikacji. Jestem w szoku co to się dzieje.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka no coś ty!? Coś z szyjka macicy u tej dziewczyny? Oby jak najdłużej wytrwała w trójpaku.

Carmen ja przez tą moją pracę to się już tyle ludzkich tragedii naogladalam, że brak mi słów. Nawet nie będę mówić jak bardzo się o moje dziecko boję. Tak już bym chciała mieć go w ramionach.

Ja nie wiem co to sie dzieje :(
Juz wiele razy bylo pisane,ze cpunki i alkoholiczki donosza zdrowe i w ogole,a kobieta ktora bardzo CHCE,kobieta ktora kocha i bedzie kochac w sekunde traci to.szczescie :(
Nie umiem tego zrozumiec, nie umiem.

Mania czekam za testem. Licze na twoj pozytyw [emoji111][emoji178]

Majka no coś ty!? Coś z szyjka macicy u tej dziewczyny? Oby jak najdłużej wytrwała w trójpaku.

Carmen ja przez tą moją pracę to się już tyle ludzkich tragedii naogladalam, że brak mi słów. Nawet nie będę mówić jak bardzo się o moje dziecko boję. Tak już bym chciała mieć go w ramionach.
No szyjka jej poleciała z szwem musieli czekać bo miała infekcje. Założyli w ostatnim momencie a teraz zaczęła krwawić. Puki co sytuacja opanowana pytanie na jak długo... :(

No moja matka piła, paliła i Bóg wie co jeszcze pięcioro dzieci i żadne nie utrzymuje z nią kontaktu. A tu człowiek chucha, dmucha po lekarzach biega i wiecznie coś. Wczoraj mówię do męża że jeszcze nie zaczęłam 7mc ale już mam dosyć. Potem jak przeczytałam o tej dziewczynie która będzie walczyć o każdy dzień, przypomniałam sobie ile się staraliśmy, pomyślałam o naszych dziewczynach które dalej się starają, czekają na cud... Stwierdziłam że jeszcze wytrzymam ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam[emoji478]
Znowu sie nie wyspalam, chyba dzis przestawie łóżko w inne miejsce.
Obudzilam sie z katarem i bolem gardla, mierzylam temperature, 37.2. Pieknie[emoji36]
Do tego brzuch mnie boli jak na okres.

Przykre to co sie dzieje. I az dziwne ze tam na gorze ktos na to wszystko pozwala[emoji19]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mania,ja sie pytam gdzie TY jestes

Bede dzis caly dzien Cie molestowac !!!!!! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Poszlam do ogolnego,hmmmm nie wiem wracalam z przedszkola i jakas sila wyzsza zaprowadzila mnie do lekarza [emoji23] ni z gruszki ni z pietruszki

Nie wiem jak to ujac ale cos mnie pokierowało i dalam sobie przepisac luteine. Wzielam dopochwowa,zeby w razie co nie czuc skutkow ubocznych.

Bo moj progest.tez nienajlepszy.
Jak.myslicie od kiedy brac ?? Od 18 dc zeby bylo pewnie i przez ile?? Moze wsune sobie tylko wieczorem przed pojsciem spac..??

Mania,ja sie pytam gdzie TY jestes

Bede dzis caly dzien Cie molestowac !!!!!! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Poszlam do ogolnego,hmmmm nie wiem wracalam z przedszkola i jakas sila wyzsza zaprowadzila mnie do lekarza [emoji23] ni z gruszki ni z pietruszki

Nie wiem jak to ujac ale cos mnie pokierowało i dalam sobie przepisac luteine. Wzielam dopochwowa,zeby w razie co nie czuc skutkow ubocznych.

Bo moj progest.tez nienajlepszy.
Jak.myslicie od kiedy brac ?? Od 18 dc zeby bylo pewnie i przez ile?? Moze wsune sobie tylko wieczorem przed pojsciem spac..??

Witam się i ja

Carmen, przechodziłam obok apteki i nawet przez chwile się zawahałam czy noe wejść ale poszłam dalej
To bez sensu, ja wiem że nic z tego [emoji19]
Brzuch mnie zaczął lekko boleć
Więc licze że dziś się rozkręci

Trudno znaleźć odpowiedź na pytanie czemu to życie jest takie niesprawiedliwe i czemu jefnych ciągle głaska po głowie a drugich ciągle kopie po dupie
Nie potrafie tego ogarnąć

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
No ok.... jak chcesz ;)

Jak do jutra nadal będę tylko plamić to obiecuję że kupię test [emoji12]

Dziś jakaś siła powstrzymała mnie przed wejściem do apteki [emoji12]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Do góry