reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi nie jestem w stanie wyobrazić sobie co przeżywasz również modlę się o drugą dzidzie.

Tynka ten kocyk jest cudowny [emoji7] fajnie pozajmować się czymś przyjemnym i twórczym [emoji3]też muszę zaopatrzyć się w materiały i działam dalej :)

Bum zamawiałaś tą fototapete z neta? Droga była?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi nie jestem w stanie wyobrazić sobie co przeżywasz również modlę się o drugą dzidzie.

Tynka ten kocyk jest cudowny [emoji7] fajnie pozajmować się czymś przyjemnym i twórczym [emoji3]też muszę zaopatrzyć się w materiały i działam dalej :)

Bum zamawiałaś tą fototapete z neta? Droga była?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
na fb dodałam tam lepiej wygląda :) tak z neta 170 zł 2.5x2.5 metra

Nessi wierze, ze wszysyko bedzie dobrze z drugim bąbelkiem. Pomodle sie i bede trzymać mocno kciuki.
Zycie jest niesprawiedliwe i popieprzone do granic mozliwosci. Każdą, nawet najpiękniejsza chwile potrafi spierdolic.
Ide trochę w krzaki.

majka masz w 3 czesciach i kleisz jak tapete zwykła :) my w dwie dałyśmy rade z moja siostra ;)
Nessi wierze, ze wszysyko bedzie dobrze z drugim bąbelkiem. Pomodle sie i bede trzymać mocno kciuki.
Zycie jest niesprawiedliwe i popieprzone do granic mozliwosci. Każdą, nawet najpiękniejsza chwile potrafi spierdolic.
Ide trochę w krzaki.

idę robić popcorn małą uspałam i film sobie puszczę :)

nuria dzisiaj puściłam sobie po południu ten 3096 dni ale nie ten co trzeba :D mam już właściwy :p

reklama
Bum jest podobny film jeszcze. O jakiejs grupie mezczyzn ktora porywa mlode kobiety i je wiezi w opuszczonych domach, i "wynajmują" je innym mężczyznom ktorzy moga z nimi robic co chca. Raz jedna dziewczyna ucieka i odkrywa to wszystko i próbuje odnaleźć te inne kobiety. Fajny film. Ale nie pamietam tytulu. Jutro poszukam
Ty chyba ostatnio pisalas ze nie lubisz myc okien? W biedronce jest fajna pianka do mycia szyb, ok 5 zl kosztuje, Mr Magic. Ma super zapach, nie robi smug. Uwierz ze ja tez nie lubie myc okien, ale z ta pianka to sama przyjemnosc. Ona teraz akurat jest dostepna, bo jej nie ma w stalym asortymencie niestety. Jest raz na jakis czas.
Ale polecam bardzo[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry