też mi się tak robi :/Hmm coś dziwnego mam na stronie :/ nie widzę postów tylko takie szare tło z napisami
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też mi się tak robi :/Hmm coś dziwnego mam na stronie :/ nie widzę postów tylko takie szare tło z napisami
na fb dodałam tam lepiej wygląda tak z neta 170 zł 2.5x2.5 metraNessi nie jestem w stanie wyobrazić sobie co przeżywasz również modlę się o drugą dzidzie.
Tynka ten kocyk jest cudowny [emoji7] fajnie pozajmować się czymś przyjemnym i twórczym [emoji3]też muszę zaopatrzyć się w materiały i działam dalej
Bum zamawiałaś tą fototapete z neta? Droga była?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
I to idzie dobrze przykleić samemu?na fb dodałam tam lepiej wygląda tak z neta 170 zł 2.5x2.5 metra
nie uciekajNessi wierze, ze wszysyko bedzie dobrze z drugim bąbelkiem. Pomodle sie i bede trzymać mocno kciuki.
Zycie jest niesprawiedliwe i popieprzone do granic mozliwosci. Każdą, nawet najpiękniejsza chwile potrafi spierdolic.
Ide trochę w krzaki.