reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry w sobotę,

anula:
ja miałam w planach winko, ale zmęczenie wygrało! Padłam jak mucha.

nati: to miałaś tak jak ja :D Ja jeszcze poduszki nie poczułam a już spałam :D

xbum: a w co grałyście?

julia: daj znać jak już podejrzysz jajeczka :D

kruczyca: pierwsze ryski na obrączkach bolą...ale kolejne coraz mniej. Tego się nie da uniknąć. Można po jakimś czasie oddać do renowacji i wtedy ryski znikają na jakiś czas :) Ale powiem ci, ze jak sie pojawi juz na tyle dużo rysek to nie widać, ze jest porysowana :D

tynka: nie ma co się przejmować gadaniem innych. Są ludzie co mają 20 lat i dzieci, a sa tacy co mają 40 lat i nie mają jeszcze dzieci. Nie ma reguły. Każdy indywidualnie podejmuje decyzję o tym, kiedy chciałby zacząć sie starać o potomostwo. A jak po rozmowie z psychologiem? Pozytywne odczucia po pierwszej wizycie?

luska: dokładnie :D Cycki do góry, zwłaszcza, że lato idzie :D

lux: jak tam nocka?

oleczka: tsh mocno wariuje w ciąży. Nie martw się tylko skocz do endo. On już wie o ciąży?

karola: niezłe jaja z tymi testami. Gorzej jak człowiek na nie liczy, bo nie chce czy nie może mieć w danej chwili dziecka...to dopiero klops :| Jak się czujesz? :)

U mnie słoneczny poranek. Zapowiadają, małe opady deszczu po południu, więc okien znów nie umyję :p Jaka szkoda :p

Udanego dnia!

reklama
Hejka padłam wczoraj:-)

Nessi no ja nie wiem skąd mi się to wzięło ale takie mam głupie myślenie o sobie...może dlatego że moja siostra we września skończy 23 lata a ma 2letnie i 2tygodniowe dziecko już a ja nawet nadziei na pierwsze nie mam a jestem rok starsza.

Nati/misio nie no ja tu nie mówię o rodzeniu dzieci takim wieku...po prostu ja już od pierwszego roku studiów naprawdę czułam się gotowa i bardzo chciałam i sobie obiecałam że do 23 roku zycia urodze dziecko a tu lipa...mam 24 prawie i nawet w ciąży nie jestem:-(

Anulka z tej pani psycholog jestem bardzo zadowolona. Super babka, fajnie z nią się gadalo i starała się nam wytłumaczyć jak do tych starań podchodzić i jak można odreagować te momenty kiedy jest bardzo źle. Powiedziała że jest z nas zadowolona bo wiemy dużo rzeczy tylko nas otoczenie przytłacza i jeśli tylko będziemy chcieli jeszcze pogadać to ona zaprasza. Myślę że się jeszcze do niej wybierzemy. Staramy się z mężem inaczej gadać że sobą i on też się stara bardzo i narazie nie narzekam. Androlog we wtorek. Musiałam przełożyć wizytę bo mąż nie mógł w pracy służby przełożyć.

Aaaa i następna miesiączka powinna pojawić się ok 22 maja. Przyszła wredota spóźniona 20 kwietnia po południu. I już się w sumie kończy. Żeby ona była taka bolesna jak jest skąpa to żyć nie umierać...

Hej:-)
Podałam wczoraj. Popołudniu pobolewalnmnie brzuch i znów jakieś plamki się pojawiły. Od razu zwiekszylam dawki leków. Jeśli dalej będzie się to powtarzać to chyba ip zalicze. Nie chce panikowac bo tego jest naprawdę nie wiele, ale zaczYnam się z tym męczyć.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola: w ciąży ma się większe prawa i z każdą sprawą, która nie daje spokoju można pojechać. I najważniejsze jest to, że muszą zrobić usg :) Tak więc nie cyckaj się tylko jedź :) Może faktycznie to ta torbiel miesza. Zobaczysz fasolkę i od razu ci się lepiej zrobi :)

tynka: są rzeczy, które nie są do końca zależne tylko od nas :) Wiem, że to przytłaczające jak się widzi, że dużo młodsze laski mają już dzieci, ale tak na prawdę nie ma co siedzieć w przeszłości. Trzeba działać i iść do przodu. Fajnie, że trafiliście do dobrego psychologa.

reklama
Dzień dobry :-)
Bum- 7 godzin grania , ja lubię eurobiznes i jeszcze w kanastre , mdłości to na owulacje hehe nie na kaca :-) ładnie 3 krupniki
Tynka - ja Cię rozumie tez bardzo chciałam dzieciątko dużo wcześniej niż moje rówieśniczki ciuszki kupowałam nawet przed ślubem :-)
Ja oczywiście dziś znowu do roboty na popołudnie :-(
Nie wiem co z tą moja temperatura bardzo powoli idzie do góry dziś 36.9 nie miałam wyraźnego skoku po ow tylko codziennie jedna kreska do góry :-/
Jugo- biedulko okien nie umyjesz hehe :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry